Ліцензована гімназія безкоштовної онлайн освіти IIS-GPT

Ліцензована гімназія безкоштовної онлайн освіти IIS-GPT



Про школу

Інформація з офіційної бази ЄДЕБО
  • Приватна форма власності
  • I-III ступенів
  • Гімназія
  • Профілі: іноземної філології, історичний, біолого-хімічний, економічний, математичний, правовий, філологічний, хіміко-технологічний
  • Дистанційна

  • Українська мова навчання

12
учнів
100
загальна кількість місць
12
класів
1
інклюзивний клас
10
учнів в інклюзивних класах

Відгуки

10
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Моя донька обрала цю школу самостійно, і я не можу не пишатися її рішенням. Вона завжди була самостійною та цілеспрямованою, а онлайн навчання дозволяє їй розвивати ці якості ще більше. У цій школі вона сама формує свій розклад, визначає, коли їй зручно навчатися, і це вчить її відповідальності. По суті тут використовують елементи тайм-менеджменту. Я бачу, як вона досліджує цілий світ знань, маючи доступ до курсів від провідних професорів. Платформа генерує завдання відповідно до держстандарту МОН України. Що мені особливо подобається, що вона може вивчати не лише обов’язкові предмети, а пробувати себе у програмуванні, дизайні та навіть вивчати нові мови. Її успіхи мотивують мене і нагадують, що навчання - це не тільки користь, але і задоволення. У нас кожного дня англійська з носіями! Онлайн навчання дає їй можливість навчатися в комфортно. Жодного булінгу! І на останок, ми дійсно нічого не платимо. Дякуємо організаторам та партнерам за фінансування цього проєкту!

,

Наша українська школа опинилась в окупації. Ми з дитиною виїхали у Німеччину ще 2022 року, де завершили 4 клас. Всі документи про українську освіту залишились в старій школі. Я не хотіла залишать дитину без української освіти і шукала школу. Писала і дзвонила і до державних шкіл і до приватних. Державні не дуже охоче йдуть на контакт, не хочуть онлайн навчати, чи на сімейне перевести, кажуть - це велике навантаження на вчителів, а зарплата не враховує. Приватні школи є дорогі, тому менш доступні. Схема навчання у приватних: платите за доступ на сайт і навчаєтесь самі як хочете, нам головне - щоб ви здали тести в кінці року. А потім я знайшла цю школу. Тут є два варіанти навчання: якщо тільки на платформі - тоді взагалі безкоштовно! Якщо кожного дня живі уроки із вчителями - тоді 2500 грн. Це дуже дешево для мене, як для мами! Також школа сертифікована на визнання європейських оцінок і документів. Це дуже нам підходить, бо наших українських із окупації ми вже не отримаємо.

,

Ділюся враженнями, оскільки вони переповнюють. Я спочатку боялася і казала своємо чоловіку (Дмитру), що підозріло якось дитину відправляти навчатися зі Штучним інтелектом. Але вже через місяць ми побачили позитивний результат. Дитина розкрилася, почала вчасно виконувати домашку і отримує хороші оцінки. Я знову не повірила, подумала, що списує.) Зайшла під логіном учня і спробувала пройти тест. Це просто неймовірно. З першого разу Я зробила 4 з 12 завдань, а моя дитина отримала відразу 10 з 12. Потім я отримала консультацію ШІ і чудо - я отримала 12 з 12. Він якісною українською пояснив, де я помилилася. Новий тест містив інші завдання, але методика розв'язання залишилася незмінною. Потім мені запропонували завдання з олімпіад і НМТ 2024 на цю тему. Я за годину повністю освоїла тему і навіть пройшла демо тести НМТ, на цю тему (квадратні рівння, які я погано розуміла в школі). Висновок - поки все супер! Рекомендую! Це МЕГА-ШКОЛА

,

Після виїзду до Європи довелось суміщати дві школи : українську та європейську. Перший рік державні школи працювали із дітками онлайн, але вже через рік нас попросили перевестись на домашнє навчання і тільки здавати тести. Ми знайшли приватну школу і скільки дитина встигала - відвідувала онлайн уроки (один раз на тиждень). Ми платили 2500 тис грн за місяць такого навчання. Минулого року адміністрація повідомила, що дитина може продовжувати навчання безкоштовно, бо немає смислу платити, якщо дитина не ходить на уроки. Це було неочікувано, бо ніде такого нема - приватна безкоштовна школа. Минулий семестр пройшов чудово: ми, скільки могли, приходили на онлайн за розкладом, коли вчитель пояснював теми. А якщо не встигали - самостійно дивились відео і виконували тести. Все прозоро і безкоштовно! Цього року я переводжу сюди на навчання ще одну свою дитину. Вона теж навчатиметься безкоштовно і отримає свій атестат за 9 клас.

,

Школа реально не потребує жодної копійки! У такий важкий час ми маємо заощаджувати. Зараз для мене це важливо! Усі уроки мають зрозуміле відео пояснення, а якщо дитина помиляється, то отримує автоматичне пояснення. Штучний інтелект говорить чудовою українською! Не вистачає живих уроків, але є 20 консультацій! Цього достатньо! Результатом задоволені!


Дивіться також усі школи в Дистанційному навчанні.