Школи в Києві
Київський ліцей «Вега»

Київський ліцей «Вега»



Про школу

Інформація з офіційної бази ЄДЕБО
  • Приватна форма власності
  • I-III ступенів
  • Ліцей
  • Дистанційна
  • Міська школа

  • Українська мова навчання

300
учнів
5000
загальна кількість місць
11
класів
35
осіб персоналу

Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Завітали на день відкритих дверей, дуже тепло зустріли, навіть надіслали подарунок- брошку та іграшку, яку зробили учні! Дуже приємно!

,

Рекомендую, бо секретів і таємниць нема. Розклад показали, вчителі відомі, є демо платформи, офіційний договір. Це вже чудово!

,

Якщо ви обираєте школу де дитині буде комфортно - вам сюди! Я дуже задоволена та рада, що обрали для доньки саме Вегу. Був досвід інших онлайн шкіл, але саме у Везі я бачила, що дочка чекає з нетерпінням уроки. Ви уявляєте? Чекає на уроки! Хоча до Веги, були постійні сварки за навчання. Я вдячна пані Оксані за чудово підібраний персонал, її включеність та активність. Вчителі - це найкращі педагоги України. Я сама вчитель, і тільки тішусь та радію що з донькою так вміло працюють. А ще в школі ідеально побудована система самоврядування та позашкілля! Що дає можливості спілкуватись учням між собою навіть онлайн. Вони грають в ігри, читають книжки, дивляться серіали, кулінарять. Я щиро бажаю Везі процвітання, розширення та розвитку!

,

Радий, що мені без проблем вдалося поєднувати освіту в Німеччині та в Україні і не кидати українську освіту в 11 класі, а спокійно отримати свідоцтво. Вчителі розуміючі і лояльні, завжди допомагають, коли в 2 сем я трохи зашився, навіть пропонували деякі предмети закрити оцінкою з 1 сем, а мені виконати хоч мінімум, щоб я з розуму не зійшов. Але програма не важка, дз теж і я справився.

,

Моя донька навчається в школі з самого заснування. Школа чудова. Все зручно організовано, як навчальний процес, так і позакласні заходи та дозвілля. Від керівництва школи тільки найкращі враження. До кожної дитини індивідуальний підхід і я завжди вчасно отримую зворотній зв'язок і розумію на що треба звернути увагу. Ми щасливі бути частиною родини Вега❤️


Дивіться також усі школи в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, дитячі садки в Києві, роботу в Києві.