Винороб
Категорія: Ресторани, харчування
ЗберегтиЗа класифікатором професій, винороб — це технолог виноробства і ферменту вальних виробництв. Фахівець працює на виноробних заводах, стежить за дотриманням рецептур і температурним режимом у приміщенні, за конвейерами з розливу вина.
Специфіка професії
Винороб-технолог відповідає за якість. І в оцінці готового продукту залучені майже всі органи чуття. На першому місці, звичайно, — смак і нюх, не менш важливий зір, також потрібний навіть і слух — наприклад, при дегустації ігристих вин.
Місце роботи
Заводи з виробництва вин і коньяків. Винороб також може зайнятися науковою діяльністю або співпрацювати з організаціями, які контролюють якість алкогольної продукції.
Особисті якості
- цілеспрямованість;
- уважність;
- аналітичний склад розуму;
- акуратність;
- охайність.
Кар'єра
Заробіток технолога залежить від величини підприємства, місця його розташування, досвіду роботи фахівця. З професійним і кар'єрним зростанням збільшується й оклад.
Освіта
Вища. Спеціальність «Технологія ферментувальних виробництв і виноробство».
Дивіться також усі ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.
Інші професії в категорії «Ресторани, харчування»
- HR, кадрові служби5
- IT, комп'ютери та Інтернет21
- Авіація і космос1
- Гуманітарні науки5
- Природничі науки и дослідження2
- Краса та здоров'я8
- Культура, мистецтво, дизайн26
- Маркетинг, реклама та PR24
- Медицина, фармацевтика25
- Нерухомість, будівництво, архітектура22
- Освіта та педагогіка4
- Охорона, безпека, поліція9
- Право, політика10
- Ресторани, харчування10
- Секретаріат, діловодство, АГВ9
- Сільське і водне господарство2
- Сфера обслуговування9
- ЗМІ, видавництво, поліграфія9
- Страхування5
- Телекомунікації та зв'язок2
- Техніка, технології, виробництво15
- Торгівля, логістика, ЗЕД10
- Транспорт, автобізнес7
- Туризм, готельна справа1
- Фінанси, бухгалтерія, банк18
- Фітнес і спорт5
- Шоу-бізнес6