Винороб

За класифікатором професій, винороб — це технолог виноробства і ферменту вальних виробництв. Фахівець працює на виноробних заводах, стежить за дотриманням рецептур і температурним режимом у приміщенні, за конвейерами з розливу вина.

Специфіка професії

Винороб-технолог відповідає за якість. І в оцінці готового продукту залучені майже всі органи чуття. На першому місці, звичайно, — смак і нюх, не менш важливий зір, також потрібний навіть і слух — наприклад, при дегустації ігристих вин.

Місце роботи

Заводи з виробництва вин і коньяків. Винороб також може зайнятися науковою діяльністю або співпрацювати з організаціями, які контролюють якість алкогольної продукції.

Особисті якості

  • цілеспрямованість;
  • уважність;
  • аналітичний склад розуму;
  • акуратність;
  • охайність.

Кар'єра

Заробіток технолога залежить від величини підприємства, місця його розташування, досвіду роботи фахівця. З професійним і кар'єрним зростанням збільшується й оклад.

Освіта

Вища. Спеціальність «Технологія ферментувальних виробництв і виноробство».

Дивіться також усі ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.


Інші професії в категорії «Ресторани, харчування»