Курси

Visual 360




Про компанію

Visual 360 — лідер у сфері 3D візуалізації та навчання 3D візуалізації. Ми надаємо професійні послуги з 3D візуалізації інтер’єрів та екстер’єрів, а також надаємо курси 3D візуалізації, що допомагають опанувати перспективну професію 3D-візуалізатора. Компанія є офіційним партнером Autodesk, що гарантує високу якість наших послуг та навчальних програм, а також можливість Visual 360 надавати міжнародний сертифікат випускникам.

Наші досягнення:

  • 11 років на ринку: Довготривалий досвід роботи та стабільний розвиток.
  • 16 країн, з якими ми працюємо: Міжнародна співпраця та довіра клієнтів з усього світу.
  • 570 дизайнерів, що працюють з нами постійно: Професіонали, які реалізовують складні проєкти.
  • 1 140 власних проєктів: Великий портфель успішних кейсів.
  • 13 500+ успішних випускників наших курсів: Наші курси 3D візуалізації підготували велику кількість професіоналів.

Послуги:

  • 3D візуалізація: Створюємо реалістичні інтер’єрні та екстер’єрні рендери.
  • Курси 3D візуалізації: Навчання з нуля до професійного рівня, що включає практичні навички та теоретичні знання.

Наші студенти отримують всебічну підтримку та практичний досвід, що дозволяє їм створювати високоякісні 3D візуалізації та розвивати успішну кар’єру. Ділимось також відгуками про Visual 360, адже ми пишаємось якістю послуг та навчання.

Приєднуйтесь до Visual 360 та розвивайтеся у сфері 3D візуалізації разом з нами!

Категорії курсів


Курси

1
  • 18 000 грн за курс (*зверніться та отримайте знижку!)
  • Інформаційні технології, IT - Анімація, 3D графіка; Мистецтво, творчість - Дизайн інтер'єру, архітектура, декор
  • Студенти, дорослі, пенсіонери
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

На даний момент ніяких проблем або запитань не маю. Рухаюся по трохи до своєї цілі, не так швидко як хотілося б, але рухаюся. Зараз на 11 модулі, починаю робити 4 Урок. Дякую команді за підтримку та якісну інформацію! Своїм друзям, які хочуть змінити сферу діяльності, рекомендую звернути увагу на Visual 360, це дуже гарний варіант!

,

Купуючи навчання побачила спікерів які працюють у цій сфері які показали результати і придбала Навчання саме складається з уроків де доступно все пояснюють, тому проблем немає. А якщо виникають питання все допомагають. Я приблизно до половини курсу вже доходжу то вже багато чого навчилась. Якщо хтось хоче поміняти професію то рекомендую☝️

,

В цілому я задоволений курсом, підходом до навчання та роботою і допомогою команди. Дуже добре складена покрокова схема виконання завдання, можливість повторно передивитися урок, який призабув, можна звернутися в техпідтримку, коли став в штопор . Дякую, я рекомендую ваш курс!

,

Друзі, якщо Ви сумніваєтеся чи придбати цей курс - моя рекомендація : курс чудовий! Я вийшла на якісно вищий та новий рівень! Завдяки цим курсам я працюю у новій для мене сфері, отримую гроші за свою роботу та отримую задоволення! Дякую команді Visual360, завжди на звʼязку та готові допомогти! Дякую нашому чату, де завжди можна поспілкуватися та знайти відповіді на запитання та і просто приємно поспілкуватися з колегами! Успіхів Вам усім! Безмежно вдячна !


Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.