Курси

SwP




Про компанію

Наша фірма працює вже понад 10 років та всі ці роки ми допомагали молоді України з навчанням та вступом до найкращих навчальних закладів.

Починалося все з малого, моя донька хотіла навчатися в Польщі, але вивчивши пропозиції на ринку (а тоді їх було дуже мало) ми вирішили зробити самі краще та якісніше. Відкривши малий офіс у Харкові, та набравши команду вчителів, ми почали навчати учнів польській мові, допомагати з підготовкою до ЗНО, консультували та сприяли зі вступом у заповітні ВНЗ.

З плином часу про нас дізнавалося все більше людей, і наша репутація почала зростати. Учні, задоволені нашою роботою, радили наш освітній центр своїм друзям, які, в свою чергу, розповідали про нас іншим. Команда розросталася, як і кількість учнів постійно збільшувалася.

Саме тому ми поїхали до інших міст. Це були Одеса та Дніпро. Згодом в нас було понад 2000 клієнтів, декілька офісів у Харкові та філіали інших містах.


Курси

1
  • 2 600 грн на місяць
  • Мовні - Польська мова
  • Середня школа
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, коледжі в Харкові, репетиторів в Харкові, тренінги в Харкові, роботу в Харкові.