Курси

Одеський народний інститут людини




Про компанію

ОНІЧ має статус понад 33 роки. Належить до громадських організацій. Інформацію про нього можна знайти в Інтернеті.

Я член інституту з 1991 року.

Понад чверть століття готую фахівців нетрадиційної медицини, підвищуючи їхні професійні навички, с помощью психоаналіза особистісного "Я"  підвищення кваліфікації.

Освіта:

  • доктор психолог, вища медична освіта, вища гуманітарна та альтернативна на базі нетрадиційної медицини та астрології / факультативний курс
  • Понад 40 років працюю з проблемами у сімейному та приватному житті людини. Консультирую індивідуально.
  • Основна суть якого - це робота зі сновидіннями людини /за Фрейдом/, чуттєво-емоційними проявами людини /Карл Юнг та інші автори.
  • Моя  методика передбачає поглиблене вивчення шляху людини з урахуванням анамнезу життя і відслідковує ситуаційно-життєву програму, аналіз якої дозволяє вивчити та зрозуміти першопричину проблематичності людини, неважливо це стосується здоров'я, відхилення в резонансі психіки чи бізнесу. Використовую у своїй методиці принцип ретельного збору анамнезу життя людини, стан психофізичного здоров'я від народження до теперішнього часу, транс і трансцедитальні методики занурення у своє минуле. Це дозволяє ініціювати ресурс минулих напрацювань у сьогоднішньому дні, для реалізації своїх цілей. Додатково в процесі спілкування зі мною людина отримує мінімум тих знань, які їй необхідні, щоб в подальшому їх використовувати для вирішення своїх завдань.   Надалі частина з моїх клієнтів переходять на рівень пасивного або активного учня. Працюю більше 30 років з дітьми з моменту народження /по проблемі народження/ ,безпліддя ¦різної  етіології, соціальні відносини нетрадиційного характеру/за особистим бажанням/ психосоматика вікових станів та вирішення  проблеми клімаксу, порочні звички /особисто або через родичів/У програмі якостей, працюю з тими, хто відчуває, що завдання взяті для свого зростання йому непосильні, не достатньо ресурсу на розвиток.

Україна: м. Одеса

Німеччина: м. Саарбрюкен.

Ведучий викладач., практикуючий спеціаліст: Консультації та допомога з проблеми.

Контакти

Категорії курсів


Курси

1
  • 500 грн за заняття (2)
  • Професійні, підвищення кваліфікації - Психологія, саморозвиток, Інше
  • Студенти, дорослі, пенсіонери
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Одесі, ЗВО/ВНЗ в Одесі, коледжі в Одесі, репетиторів в Одесі, роботу в Одесі.