Курси

Platma Academy





Курси

1
  • 23 000 грн за курс (Доступна розстрочка без банків.)
  • Інформаційні технології, IT - Front end, верстка, Комп'ютерна грамотність, Програмування, розробка
  • Студенти, дорослі
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Конкретні й корисні знання, як я й люблю. Завдяки курсу Power BI від Platma Academy я зміг нарешті провести нормальну, успішну маркетингову кампанію! Я навчився збирати дані про наших клієнтів з різних джерел. Їх фотки, пости в соцмережах, вся активність онлайн, як нас і вчили на курсі… Далі, я проаналізував ці дані, провів детальний аналіз аудиторії та її сегментацію, щоб нарешті правильно налаштувати таргетовану рекламу та перестати зливати гроші! Не буду говорити скільки це принесло за місяць, скажу лише, курс окупив себе в кілька разів) Все круто, дякую!

,

Дуже сподобався ваш курс з Data Science! Максимально зрозуміло та корисно в роботі. Наша команда з маркетингу тепер краще розуміє потреби клієнтів і можна нарешті налагодити взаємодію! Саме прикольне, що навчання ще не закінчилось, але я вже юзаю отримані знання в своїй роботі! Взагалі, сам процес навчання цікавий, від нього не засинаєш. Окрема дяка ментору Ігорю Бетлею, він просто супер! Його підхід до навчання дуже індивідуалізований і такий зрозумілий. Рекомендую цей курс усім, хто хоче спокійно навчитися Data Science та застосовувати його в роботі!


Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.