Курси

SB-Club, академія Овчарова




Про компанію

Попит на якісні навчальні програми підготовки фахівців СБ та повна відсутність будь-яких варіантів навчання на вітчизняному ринку призвели до появи авторського курсу Дениса Овчарова «Сучасна СБ» у 2016 році, а вже у 2019 році була заснувана Академію Овчарова.

Найзатребуванішим освітнім продуктом Академії був та залишається комплексний курс для керівників СБ. Цей курс був проведений вже одинадцять разів, з випускників курсу сформувалося потужне ком’юніті, дехто з випускників курсу пройшов його двічі та тричі. Курс давно перетворився з навчальної програми на платформу для обміну досвідом - майданчик для якісного нетворкінгу та аутсорсу.

Саме тому поява Клубу СБ була лише питанням часу, і ми раді презентувати наш Клуб та ті можливості, які він надає своїм членам.

Ми знаємо всі нюанси кримінального переслідування, корпоративного шахрайства, побудови системи корпоративної безпеки бізнесу в Україні та світі.

Всі програми є авторськими продуктами і побудовані на підставі багаторічного досвіду створення систем корпоративної безпеки, запобігання корпоративного шахрайства, внутрішніх розслідувань та багато іншого.


Курси

1
  • 6 000 грн за курс (4 учасників - 12000 грн)
  • Професійні, підвищення кваліфікації - Менеджмент, управління, Охорона праці, санітарні норми, Право, юриспруденція
  • Дорослі
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.