Бармен-офіціант
Контакти
Деталі
Вік аудиторії | Студенти, дорослі, пенсіонери |
---|
Програма курсу
Курси «Бармен-офіціант»
Обсяг - 51 академічна година (у тому числі - 45 ак.годин теоретичних та практичних занять у групі, 6 ак.годин - самостійних занять)
- Цей курс барменів розроблений з урахуванням побажань та вимог, які пред'являють власники та керівні склади барів, готелів та ресторанів. А також враховано побажання численних гостей закладів та вимог, які вони пред'являють до обслуговуючого персоналу. Курс включає досвід барменів і є основною базою барменських навичок.
- Ти познайомишся з усіма спиртними напоями світу і не лише. Ми навчаємо практичним навичкам і даємо можливість торкнутися професії бармена по-справжньому. Ти полюбиш цю професію! Ми розповімо Вам, як стати незамінним за барною стійкою та навчимо, як досягти успіху в професії бармена
- Ми робимо основний акцент на практичних навичках у процесі навчання та досягаємо великих результатів за допомогою практичних занять та індивідуального підходу до кожного учня.
Головна та основна мета курсів барменів це навчити Вас:
- швидкості – вміння працювати швидко та без метушні
- збільшення продажів коктейлів та напоїв у вашому барі за допомогою правильної організації робочого місця та трудового процесу
- як стати професіоналом
Основні теми у процесі навчання на курсах барменів
- Барний інвентар та обладнання.
- Учні знайомляться з барними інструментами та обладнанням, їх призначенням та правилами роботи з ними. Вивчається асортимент посуду, назва та призначення
- Смакові особливості алкогольних та безалкогольних напоїв світу
- Учні знайомляться з характеристикою та смаком різних алкогольних напоїв: способи та правила подачі, виробництво, види, способи вживання.
- Схема роботи з гостем та прийняття складного замовлення. Посмішка – головний інструмент бармена у роботі з гостями. Вміння продавати
- У цій темі детально розуміється основи роботи з гостем. Схема прийняття та виконання замовлення розроблена з урахуванням світового досвіду та врахуванням усіх правил етикету гостинності. Посилені практичні заняття дозволять Вам легко освоїти ці основи і в майбутньому дозволять Вам працювати не тільки правильно, красиво і швидко, але і професійно! Ми навчимо Вас продавати швидко, професійно та красиво
- Методи приготування коктейлів. Шейк, бленд, прання & стрейн, білд
- Ви засвоїте принципи роботи з шейкером, скляною скляною сумішшю. Приготування коктейлів у блендері та багато інших
- Швидкісні навички роботи
- Ми навчимо Вас, як працювати швидко і без метушні, як збільшити продаж за допомогою правильної організації робочого місця і не тільки. Розкриємо багато секретів, які допоможуть Вам стати у барі незамінним
- Шаруваті коктейлі. Щільність напоїв
- Після прослуховування даної теми та практичних занять, Ви робитимете шаруваті коктейлі будь-якої колірної та смакової гами. З легкістю створюватимете ці напої
- Пиво
- Тут Ви дізнаєтесь, як правильно працювати із пивним обладнанням. Дізнаєтеся все про пиво, як пити, зберігати та продавати
- Як скласти великий коктейль
- Ми розкриємо секрети та навчимо Вас, як створити неповторний смак коктейлю, як зробити такий напій, який до Вас не створював ніхто
- Способи працевлаштування
- У цій темі Ви дізнаєтесь, як влаштуватися на роботу, як поводитися на співбесіді і що робити, щоб з більшою ймовірністю влаштуватися в той клуб, бар або ресторан, який Ви обрали
- Звітність та зняття залишків
- У цій темі ми навчимо як ефективно, швидко і без втрат знімати залишки товару в барі.
- Для зручності які займаються (як нам здається) час занять узгоджується персонально кожної групи.
Початок курсу з комплектування групи.
Об'єм курсу:
- Організація обслуговування на підприємствах комунального харчування; організація роботи бару; види барів.
- Оформлення посуду та сервірування столу; алкогольні, слабоалкогольні та безалкогольні напої, спиртні та змішані напої; виготовлення, оформлення та подача коктейлів; гарячі напої, холодні закуски, дієтичне меню та ін.
- Обслуговування банкетів, фуршетів, прийомів та вечорів.
- Обслуговування в готельному комплексі, види обслуговування та організація харчування іноземних туристів.
- Організація меню та прейскурантів; техніка отримання та передачі замовлень; розрахунки із відвідувачами; касовий апарат; кодування товару; облік товару; передача зміни; складання звітів роботи зміни.
- Практичні заняття.
Запис на курс навчання за телефоном з 10.00 до 18.00
Термін навчання 2 міс.
Дивіться також усі курси в Кременчуці, ЗВО/ВНЗ в Кременчуці, коледжі в Кременчуці, репетиторів в Кременчуці, роботу в Кременчуці.
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.