Кухар 3 розряду
Контакти
- Інститут професійних технологій, навчальний центр
- Одеса · вул. Пастера, 40, 65029
- inprofteh.net
Деталі
Пробне заняття | немає |
---|---|
Вік аудиторії | Середня школа, студенти, дорослі, пенсіонери |
Початок курсу | по факту набору групи |
Тривалість | 4 місяці |
Формат | офлайн |
Графік | 3 рази на тиждень по 3 години |
Група | 6-10 |
Рівень | початковий |
Сертифікат | Свідоцтво Державного зразка |
Мова | українська |
Домашні завдання | немає |
Іспит / випускна робота | іспит |
Програма курсу
Кухар 3 розряду
1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства
1.1.Хімічний склад продуктів харчування
1.2.Овочі, гриби: обробка, продукти їхньої переробки
1.3.Риба: обробка, технологія виготовлення напівфабрикатів
1.4.М'ясо, птиця, субпродукти: обробка, технологія виготовлення напівфабрикатів
1.5.Теплова кулінарна обробка продуктів
1.6.Крупи, бобові, макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв
1.7.Технологія приготування супів (картопляний, з бобовими, з різних овочів, молочний з крупою)
1.8.Яйця та яєчні продукти: обробка, технологія приготування страв.
1.9.Технологія приготування страв із овочів
1.10.Прісне тісто та вироби з нього
2.Устаткування підприємств харчування
2.1.Ознайомлення з технікою підприємств харчування. Загальні відомості про машини та механізми
2.2.Універсальні кухонні машини
2.3.Ваговимірювальне обладнання
2.4.Машини та механізми для обробки овочів
2.5.Машини та механізми для обробки м'яса та риби
2.6.Машини та механізми для приготування тіста
2.7.Підйомно-транспортне обладнання
2.8.Загальні відомості про теплове обладнання
2.9.Устаткування для варіння їжі
2.10.Устаткування для смаження їжі
3.Гігієна та санітарія виробництва
3.1.Основи мікробіології. Харчові захворювання
3.1.1.Харчові інфекції та їх профілактика
3.1.2.Харчові отруєння та їх профілактика
3.1.3.Глистні захворювання та їх профілактика
3.2.Основи гігієни та санітарії
3.2.1.Особиста гігієна працівників підприємств харчування
3.2.2.Гігієнічні вимоги щодо утримання підприємств харчування
3.2.3.Гігієнічні вимоги до обладнання, інвентарю, посуду та пакувальних матеріалів
3.2.4.Гігієнічні вимоги до транспортування прийому, зберігання харчових продуктів
3.2.5 Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів
4.Система НАССР – ефективне управління якістю
5.Облік, калькуляція, звітність
6. Охорона праці
Професійно - практична підготовка
- Виробниче навчання (лабораторні заняття)
- Виробнича практика
- Іспит
Фото
Дивіться також усі курси в Одесі, ЗВО/ВНЗ в Одесі, коледжі в Одесі, репетиторів в Одесі, роботу в Одесі.
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.