Гіпноз та гіпнотерапія. Міфи, ефективність, користь, доказовість

Гіпноз та гіпнотерапія. Міфи, ефективність, користь, доказовість

  • Безкоштовно


Пробне заняття Безкоштовний онлайн-практикум
Вік аудиторії Студенти, дорослі, пенсіонери
Початок курсу 17 жовтня 2024
Тривалість 3 години
Формат онлайн
Графік 17жовтня 2024
Група -
Рівень Початковий/середній/високий
Сертифікат Сертифікат по закінченню практикума (3 дні)
Мова Українська
Домашні завдання -
Іспит / випускна робота -

Вітаємо, 👋 

📣 Запрошуємо вас на серію з трьох безкоштовних онлайн-практикумів та мастермайнду, щоб більше дізнатися про сучасний гіпноз та гіпнотерапію, який проведуть досвідчені фахівці на тему: 

Триденний безкоштовний онлайн-практикум

🌀 Гіпноз та Гіпнотерапія:

Міфи, ефективність, користь та доказовість. 

Як гіпнотерапія допомагає зануритися в підсвідомість, виявити глибинні причини психологічних проблем та стати ефективним інструментом у роботі психологів і фахівців допомагаючих професій.

🗓Четвер [День 1] Практикум

 17 жовтня о 19:00 за київським часом

👩‍⚕️👨‍⚕️Практикум проведуть досвідчені гіпнотерапевти:

  1. Каріна Тотоонова
  2. Валерія Карпенко

📒[День 1] На практикумі обговоримо наступні теми:

1️⃣ Екскурсія в минуле та майбутнє: історія та шокуючі факти про гіпноз.

2️⃣ Ефективність гіпнотерапії: міфи, факти та доказова база!

3️⃣ Користь гіпнотерапії: як вона допомагає фахівцям допомагаючих професій, доповнити їх інструментарій і покращити результати роботи з клієнтами.

4️⃣ Гіпнопрактика: "Шлях до себе в майбутньому".

Запитання та відповіді.

Зареєструватися безкоштовно

Реєструючись один раз, ви автоматично отримуєте доступ до всіх трьох зустрічей, які відбудуться згідно розкладу та можливість отримати 🎁 Бонус  📚Навчальний посібник від UpPro School в форматі PDF"Вправи для постановки голосу"

🗓 [День 2] Практикум

31 жовтня о 19:00 за київським часом

📒План практикума:

1️⃣ Еріксонівський гіпноз - його місце у сучасній терапії.  

2️⃣ Гіпнотерапія в умовах сучасних криз. 

3️⃣ Як трансові стани можуть допомогти у вирішенні психологічних проблем за умов спільного серфінгу *. 

4️⃣Гіпнопрактика: "Як мені досягти поставленої мети".

5️⃣Запитання та відповіді.

* Спільний серфінг — це метафоричний термін, що використовується для опису процесу, коли терапевт і клієнт синхронізують свої емоційні та когнітивні процеси під час терапевтичної взаємодії. У гіпнотерапії це поняття найчастіше пов'язане з терміном "рапорт", який означає створення довірливого зв'язку між терапевтом і клієнтом.

🗓 [День 3] Мастермайнд

07 листопада о 19:00 за київським часом

📒План мастермайнду:

1️⃣ Розберемо 6 кейсів актуальних кейсів з досвіду гіпнотерапевтів та використання методу гіпнотерапії у консультуванні та терапії. 

2️⃣ Обмін досвідом.  

3️⃣ Запитання та відповіді.  

📒 Що таке гіпноз?

Езотерика? Шарлатанство? Чи доказовий метод у психотерапії?

Гіпноз — це не втручання у свідомість, а науково обґрунтована методика, що дозволяє працювати з підсвідомістю через сугестивні техніки.

Гіпнотерапія використовує цей стан для роботи з підсвідомістю, допомагаючи пацієнтам змінювати свої поведінкові патерни, знижувати тривожність, працювати з фобіями та навіть зменшувати біль. Наукові дослідження підтверджують, що гіпноз може бути ефективним інструментом в психотерапії, особливо при лікуванні психосоматичних розладів, посттравматичного стресового розладу (ПТСР), розладів харчової поведінки та інших емоційних станів.

Основний механізм гіпнозу полягає у використанні сугестивних технік, які допомагають людині зосередитися на внутрішніх образах, думках чи відчуттях, що дозволяє їй глибше досліджувати власні проблеми та знаходити нові шляхи для їх вирішення.

Гіпнотерапіяце не магія і не міф, а науково обґрунтований метод психотерапії. Незважаючи на поширені стереотипи про гіпноз як про шоу-видовище або езотеричну практику, цей підхід давно знайшов своє місце в сучасній медичній та психологічній практиці. Він застосовується для лікування низки психічних і фізичних станів, які важко піддаються традиційним методам терапії.

Американська психологічна асоціація (APA) офіційно визнала гіпнотерапію однією з найбільш ефективних методик для роботи з такими станами, як тривожні розлади, депресія та хронічний біль, підкріпивши це численними дослідженнями.
Університет Південної Каліфорнії підтвердив ефективність гіпнозу в лікуванні безсоння, розладів харчової поведінки та посттравматичного стресового розладу (ПТСР).
✅ У багатьох випадках гіпноз показує значущі результати там, де стандартні методи терапії виявляються недостатньо ефективними або потребують більше часу на досягнення бажаних результатів.

🧑‍🎓Для кого може бути корисний практикум:

🧑‍⚕️👨‍⚕️👩‍⚕️ Для психологів, психотерапевтів, медичних працівників, коучів, консультантів, студентів психологічних та медичних напрямків, а також усіх, хто цікавиться гіпнотерапією для особистісного зростання або практики.

🎓 Практикум буде корисним, якщо ви: 

📌 Хочете підвищити свій професійний рівень та розширити інструментарій.
📌 Бажаєте ознайомитися з досвідом ТОП-експертів у сфері гіпнотерапії.
📌 Шукаєте ефективні методи роботи з клієнтами.
📌 Цікавитеся гіпнозом і його роллю у сучасній психотерапії.

🤗 Кому ще буде корисним практикум: педагогам, лікарям, соціальним працівникам, тренерам, коучам, бізнес-консультантам, а також студентам психологічних і медичних вишів.

Також практикум буде цікавим усім, хто прагне розширити свій інструментарій у психотерапії та покращити свої практичні навички

🤓 Зацікавило? Цей практикум занурить вас у світ сучасного гіпнозу та гіпнотерапії, де ми розкриємо ключові аспекти одного з найдавніших методів на планеті і на зустрічі про історію вам це доведемо! 

🎁 А ще, ми підготували для вас дуже цінний подарунок після реєстрації: 🎁 Бонус  📚Навчальний посібник від UpPro School в форматі PDF"Вправи для постановки голосу"

🎓А також, кожний слухач, по завершенню практикума (три зустрічі) матиме можливість отримати Сертифікат слухача на 12 академічних годин / 0,4 кредита ЄКТС 🔥

Реєструйтеся за посиланням і отримуйте бонуси 🎁⤵

🎫Зайняти своє місце >>>

P.S. Посилання на практикум ми надішлемо вам в день заходу - 17 жовтня (📧листом о 10:05)  після реєстрації 

Окрема подяка Вам від команди UpPro School за репост практикуму вашим друзям, для кого цей практикум може бути дійсно корисним. До зустрічі 🤗


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.