Мала комп'ютерна академія для дітей 7-14 років



  • 2 300 грн на місяць (8-10 занять в місяць)

Про курс

Сьогодні неможливо уявити дитину без гаджета. Адже комп'ютер і смартфон — це набагато більше, ніж соцмережі та ігри. Це ще й можливості для цікавого навчання і отримання актуальних практичних навичок.

IT-програма для дітей в Академії IT STEP, які вже зараз хочуть отримати основи для професії майбутнього.

Діти навчаться робити сайти, працювати з графічними редакторами, створювати ігри, програмувати. Усі знання можна буде відразу застосувати практично. Під час створення власних проєктів студенти отримають навички роботи в команді, прокачають свої Soft skills, навчаться планувати та досягати мети.

Для кого ця програма?

7-8 років - Дитина дізнається, як працювати з текстовими та графічними редакторами, навчиться створювати анімаційні ролики, готувати презентації, а також отримає навички програмування та управління віртуальним роботом.

9-12 років - Дитина познайомиться з комп'ютерними технологіями, програмуванням, інтернетом, безпекою у мережі. Створюватиме власні ігри та 2D/3D-персонажів до них, роботів LEGO та гаджети на Arduino.

13-14 років - Дитина з нуля створює технічні проєкти та розробляє професійні ігрові програми, веб-сайти та власні стартапи. Всі ці знання допоможуть визначитися з майбутньою професією для вступу до ВНЗ.

У нас немає лекцій та конспектів. Ми будуємо процес навчання на постійній практиці. Кожне заняття - це пригода, в якій дитина не тільки добре проводить час, але й вчиться чомусь новому та корисному.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Броварах, коледжі в Броварах, репетиторів в Броварах, роботу в Броварах.