Англійська мова. Від дитячого рівня до вивчення на розширеному рівні

  • 250 грн за заняття

60 хвилин, 2 рази на тиждень



Вік аудиторії Дошкільники, молодша школа, середня школа, студенти, дорослі

Навчання на рівні "Підготовчий" - ігровий підхід та формування бази

Цей рівень для дітей 6-11 років. Наймолодші навчаються офлайн, а ті що постарше - онлайн. Всі заняття ведуться в ігровій формі та чередуючи навчання з розвагами. Групи не більше 5 дітей. Тут маленькі студенти починають з абетки та доходять до здатності читати слова з непростими поєднаннями букв англійської мови, розуміють прості фрази та навіть здатні відтворювати коротенькі діалоги. Приблизний запас слів - 500.

На цьому рівні наша задача - “підготувати” дітей до вивчення англійської вже по більш дорослим підручникам та тренажерам.

Групи формуються за віком. Вчитель Дарина дуже популярна серед мам за її здатність досягати результатів у навчанні маленьких дітей, яким більше хочеться гратися та балуватися, ніж вчитися.

Вартість занять - 150 грн за 45 хвилин заняття.

Будуємо мійний фундамент - рівень "Початківців"

Рівень “початківців” підходить не тільки випускникам “підготовчого” рівня, тут починають всі студенти, які вже вміють читати та писати англійською та знають 500 слів.

На цьому рівні навчаються й більш дорослі студенти, які вже проходили в школі граматику та вивчили набагато більше слів, але мають прогалини в знаннях граматики та лексики.

Групи формуються на базі внутрішнього тестування та визначення рівня володіння граматикою. В групах не більше 5 учнів. Та кінцеві цілі цього рівня це:

  1. володіння 12 часами англійської
  2. знання приблизно 1500 слів
  3. здатність розуміти носіїв англійської на рівні A2-B1
  4. здатність формувати будь які речення в рамках 12 часів та 1500 слів

Цей рівень не ставить перед собою мети підготовки до випускних або вступних екзаменів, але зазвичай оцінки у школі у наших учнів значно вище середніх по класу.

Вчитель Сергій - це “добрий тренер”, який поєднує цілеспрямованість та повагу до учнів. Вартість - 200 грн за 60 хвилин заняття.

Від граматики до вільного спілкування - рівень "Розширений"

Студенти, які вже мають більш-меньш серйозну базу знань, “розширюють” свої можливості користування цими знаннями та набувають нові знання та навички. Граматика тут вже більш детальна та поглиблена, більше сучасних слів та конструкцій, більше практики спілкування та розуміння носіїв англійської на базі автентичних матеріалів. Це не speaking club, але кінцева мета на цьому рівні - здатність студента розуміти та підтримувати розмову на дуже різноманітні теми на рівні до B2.

Групи формуються на базі поточних знань та нерідко учні переходять з групи у групу, в залежності від їх особистого росту. У навчальному процесі використовується більше 10 різноманітних онлайн тренажерів та інструментів. У групах не більше 4 учнів, вік 14-20.

Вчитель Юлія - талановитий вчитель “від Бога”, яка любить своїх учнів та дуже радіє їхнім успіхам.

Вартість - 250 грн за 60 хвилин заняття.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.