Електрогазозварник



  • 3 400 грн за курс

Про курс

Отримання або підтвердження професійної кваліфікації «Електрогазозварник»

За три дні у кваліфікаційному центрі ДПТНЗ «Дніпровський центр професійно-технічної освіти» здійснюється процедура оцінювання з присвоєння або підтвердження професійної кваліфікації «Електрогазозварник».

Здобувачу який успішно пройшов оцінювання, видається Сертифікат державного зразка про присвоєння або підтвердження професійної кваліфікації «Електрогазозварник», який дає можливість офіційного працевлаштування на посаді електрогазозварника.

Кваліфікаційний центр має право присвоювати професійну кваліфікацію – Електрогазозварник, також особам, які не мають спеціальної освіти з професії, але мають знання та навички здобуті самостійно і бажають офіційно працевлаштуватися на посаді - Електрогазозварника.

На базі навчального закладу  функціонує сучасний навчально-практичний центр зварювальних технологій, тому бажаючі підвищити теоретичну та практичну підготовку зі спеціальності мають можливість пройти навчання на сучасному обладнанні.   

Більше про роботу Кваліфікаційного центру – на офіційному сайті http://www.dnvcpprmgz.org.ua/qualification/electrogazozvarnik

e-mail: [відкрити контакти][email protected]; [відкрити контакти][email protected]

Телефон для довідок  [відкрити контакти](093) 260-28-10

Адреса: 49052, м. Дніпро, вул. Чечелівська (Алтайська) 6-а

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Дніпрі, ЗВО/ВНЗ в Дніпрі, коледжі в Дніпрі, репетиторів в Дніпрі, тренінги в Дніпрі, роботу в Дніпрі.