Бухгалтер-калькулятор на Syrve, ресторанний бізнес
Контакти
- Syrve, навчальний центр
- Онлайн
- smartcafe.com.ua/uk/navchalnij-centr-syrve
Деталі
Вік аудиторії | Дорослі |
---|
Програма курсу
Онлайн-курс для бухгалтерів HoReCa з системи обліку Syrve
Станьте затребуваним спеціалістом у ресторані та кафе за 3 тижні!
Оволодійте найпопулярнішою системою обліку в ресторанах України - Syrve.
Навіщо проходити курс?
- Швидкий старт роботи у закладі на Syrve: організація товарно-складського обліку з нуля
- Підвищення зарплати: ресторани, які працюють на Syrve, пропонують вищі зарплати, ніж заклади на простіших системах обліку
- Вчасна здача звітів та облік без помилок: навчаємо оптимально формувати звітність у системі
- Економія часу на навчання: заощаджуйте місяці на самостійне вивчення Syrve
СПЕЦІАЛІСТИ, ЯКІ ПРОЙШЛИ КУРС, ЗАРОБЛЯЮТЬ НА 40% БІЛЬШЕ КОЛЕГ
7 живих онлайн-занять з викладачем-практиком. Заняття у міні-групах на демо-версії Syrve.
Допомагаємо з працевлаштуванням
- Рекомендуємо випускників нашим клієнтам-рестораторам.
- Видаємо диплом, що цінується на ринку.
Програма курсу "Бухгалтер-калькулятор"
1. Знайомство з системою обліку Syrve
- Особливості роботи Syrve
- Створення свого облікового запису
- Склади, створення складів
- Групи номенклатури, товари
2. Номенклатура
- Довідник номенклатури
- Елементи номенклатури, для чого кожен з них, які є налаштування них
- Категорії товарів
- Одиниці вимірювання, бух категорії (для чого вони потрібні)
- Податкові категорії, коди УКТ ЗЕД, робота з алкоголем
- Точки продажів
3. Техкарти та собівартість страв
- Собівартість, націнка
- Техкарти, друковані форми
- Методи списання номенклатури, особливості
- Швидкі звіти, налаштування інтерфейсу списку номенклатури
4. Робота з документами
- Усі види документів, значення проведення документа, як створюється який документ, як він впливає на рух товару, чим він корисний на практиці
- Накладні (з оплатами)
- Акти реалізації, як їх "читати"
- Акти списання
- Акт приготування, переробки
- Внутрішнє переміщення
5. Складські звіти у ресторані
- Складські звіти, рух товару, звіт про входження товару у страву
- Зміна собівартості, звіт про закупки
- Звіт про продажі, товарний звіт
- Призначення звітів, налаштування, друк
6. Інвентаризація
- Види інвентаризації
- Кроки заповнення інвентаризації
- Особливості заповнення страв та заготовок, товарів за категоріями
- Порівняльна відомість
7. Управління цінами та знижками
- Прейскурант
- Що таке цінові категорії та для чого вони потрібні
- Створення наказу про зміну прейскуранта, розрахунок за націнкою тощо
- Створення швидкого меню
- Дисконтна система
- Створення знижок та їх налаштування, варіації з категоріям
Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.