Кухар, кулінарія, ресторанний бізнес

  • 27 000 грн за курс

Діють постійні знижки 5/7/10%



Вік аудиторії Студенти, дорослі

Набір груп на січень та лютий відкритий !!!

Курс складається із 8 лекційних пар по 1,5 години, та 8 практичних пар по 3-4 години.

Чого ми навчаємо на лекційних парах:

  • Роль кухаря в ресторанному бізнесі
  • Ознайомлення з робочими місцями та інструментами
  • Основи Кулінарних Технік та Приготування Страв
  • Секрети приготування страв з різних страв світу
  • Підготовка гарнірів та соусів
  • Базові соуси
  • Десерти та Декорування
  • Декорування страв, десертів і гарнірів
  • Практичне застосування вивчених навичок на практиці
  • Підготовка до вступу на ринок праці
  • Рівень підготовки до роботи в ресторані

Це що стосується лекцій)

Що ми навчаємо на практичних парах:

  • Готуємо закуски ( чотири страви обов'язково)
  • Готуємо салати ( сім страв обов'язково)
  • Готуємо рибу (три страви обов'язково)
  • Готуємо м'ясо (три страви обов'язково)
  • Готуємо гарніри ( шість страв обов'язково)
  • Готуємо соуси ( сім видів обов'язково)
  • Готуємо десерти( чотири десерти обов'язково)
  • Готуємо декорування.

В практиці використовуємо 70% локальних продуктів)

У вартість курсу Враховані всі продукти з якими Ви будете працювати)

Із собою на курс потрібно мати лише переодягне, та ручку блокнот для лекційних пар.

Усі пророблені калькуляції залишаються у Вас)


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси у Львові, ЗВО/ВНЗ у Львові, коледжі у Львові, репетиторів у Львові, роботу у Львові.