Кухар, ресторанний бізнес
Контакти
- Шлях до майстерності
- Львів · вул. Уласа Самчука, 9
- instagram.com/the_cooking_of_life
Деталі
Пробне заняття | Так (Можна прийти на окремі модулі з оплатою дня) |
---|---|
Вік аудиторії | Студенти, дорослі |
Початок курсу | Регулярний набір |
Тривалість | Міні-курс (до 1 місяця) |
Формат | Офлайн |
Графік | Перед початком навчання публікуємо для учасників |
Розмір групи | 6-10 осіб |
Рівень | Початковий |
Документ про проходження | Так (Сертифікат і подарунки) |
Мова | Українська |
Домашні завдання | Ні |
Іспит / випускна робота | Проєктна/випускна робота |
Програма курсу
Набір груп на січень та лютий відкритий !!!
День 1: Основи і підготовка продуктів
- Теорія:
- Як правильно вибирати та підготувати інгредієнти.
- Основні правила зберігання продуктів.
- Практика:
- Нарізка овочів різними техніками.
- Приготування базового бульйону для супів і соусів.
Соуси - голландський соус
- соус сабайон
- соус барбекю
- сирний соус
- соус ренч
- соус тар- тар
- айолі копчений
- айолі зелений
- айолі лимонний
- мус з авокадо
День 2: Робота з основними інгредієнтами
- Теорія:
- Техніки приготування білкових продуктів: м’ясо, риба.
- Як зберігати текстуру та смак під час обробки білкових інгредієнтів.
- Практика:
- Приготування страв із соус і гарнір.
Гарніри - картопля нуазет
- гратен з селери
- запечена картопля в солі
- овочеве соте
- рататуй
- пюре із пастернаку
- баклажан маринований
- порей карамелізований
- чіпси із пастернаку
День 3: Гарячі страви і подача
- Теорія:
- Методи приготування гарячих страв: тушкування, смаження, запікання.
- Сучасні тренди в подачі страв: основні принципи викладки.
- Практика:
- Створення комплексної страви: м’ясо/риба.
- Маринування м’яса: базові рецепти.
- Оформлення готових страв для презентації.
Риба - філе судак з мусом з судака та криветок
- морепродукти з чорним рисом
- мус з судака та креветок
М’ясо - равіолі з яловичиною соусом з білих грибів та гелем з пармезану
- гусяча грудка з гратеном з селери
- татакі з яловичини
День 4 (опційно): Страви на вибір учасників
Практика:
- Закуски
- Рол з буряка з кремом з козиного сиру та горіхами
- Карпачо з слабосоленого гольця , чіпсами та маринованим сіжим огірком
- Мариноване цукіні гриль з крем сиром , мятою та чілі
- Страчателла
- Сіно з порей
Ця програма допоможе вам швидко освоїти ключові навички кулінарії та розпочати кар’єру в ресторанній сфері.
!!! ВАЖЛИВО !!!
- Страви в кожній групі змінюються і можуть відрізнятись від тих що вже є в програмі.
- Кількість страв приготованих одним учасником коливається від 12 страв до 15 страв
- Кількість приготованих страв не змінюється із зміною програми
- Страви на курсі змінюються по бажанню викладачів, так як вони кожного місяця розробляють нові страви і не бажають подавати застарілі страви
Ми розвиваємось для того, щоб Ви розвивались із нами.
- У вартість курсу Враховані всі продукти з якими Ви будете працювати)
- Із собою на курс потрібно мати лише переодягне, та ручку блокнот для лекційних пар.
Усі пророблені калькуляції залишаються у Вас)
Весь курс триває 4 дні
- 5 модулів
- 20 годин
- після курсу, методички
- 4 майстер-класи
- постійний
Дивіться також усі курси у Львові, ЗВО/ВНЗ у Львові, коледжі у Львові, репетиторів у Львові, тренінги у Львові, роботу у Львові.
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.