Кухар, ресторанний бізнес

  • 12 000 грн за курс


Пробне заняття Так (Можна прийти на окремі модулі з оплатою дня)
Вік аудиторії Студенти, дорослі
Початок курсу Регулярний набір Старт курсів відбувається за встановленим графіком, і дозволяє долучитися до навчання у будь-який час.
Тривалість Міні-курс (до 1 місяця)
Формат Офлайн
Графік Перед початком навчання публікуємо для учасників
Розмір групи 6-10 осіб
Рівень Початковий
Документ про проходження Так (Сертифікат і подарунки)
Мова Українська
Домашні завдання Ні
Іспит / випускна робота Проєктна/випускна робота

Набір груп на січень та лютий відкритий !!!

День 1: Основи і підготовка продуктів

  • Теорія:
    • Як правильно вибирати та підготувати інгредієнти.
    • Основні правила зберігання продуктів.
  • Практика:
    • Нарізка овочів різними техніками.
    • Приготування базового бульйону для супів і соусів.
      Соуси
    •  голландський соус
    •  соус сабайон
    •  соус барбекю
    •  сирний соус
    •  соус ренч
    •  соус тар- тар 
    •  айолі копчений
    •  айолі зелений
    •  айолі лимонний 
    •  мус з авокадо

День 2: Робота з основними інгредієнтами

  • Теорія:
    • Техніки приготування білкових продуктів: м’ясо, риба.
    • Як зберігати текстуру та смак під час обробки білкових інгредієнтів.
  • Практика:
    • Приготування страв із соус і гарнір.
      Гарніри
    •  картопля нуазет
    •  гратен з селери
    •  запечена картопля в солі 
    •  овочеве соте
    •  рататуй
    •  пюре із пастернаку
    •  баклажан маринований
    •  порей карамелізований
    •  чіпси із пастернаку

День 3: Гарячі страви і подача

  • Теорія:
    • Методи приготування гарячих страв: тушкування, смаження, запікання.
    • Сучасні тренди в подачі страв: основні принципи викладки.
  • Практика:
    • Створення комплексної страви: м’ясо/риба.
    • Маринування м’яса: базові рецепти.
    • Оформлення готових страв для презентації.
      Риба
    •   філе судак з мусом з судака та криветок 
    •  морепродукти з чорним рисом
    •  мус з судака та креветок
      М’ясо
    •  равіолі з яловичиною соусом з білих грибів та гелем з пармезану
    •  гусяча грудка з гратеном з селери
    • татакі з яловичини

День 4 (опційно): Страви на вибір учасників

Практика:

  • Закуски 
  •  Рол з буряка з кремом з козиного сиру та горіхами
  •  Карпачо з слабосоленого гольця , чіпсами та маринованим сіжим огірком
  • Мариноване цукіні гриль з крем сиром , мятою та чілі
  • Страчателла
  • Сіно з порей

Ця програма допоможе вам швидко освоїти ключові навички кулінарії та розпочати кар’єру в ресторанній сфері.

!!! ВАЖЛИВО !!! 

  • Страви в кожній групі змінюються і можуть відрізнятись від тих що вже є в програмі.
  • Кількість страв приготованих одним учасником коливається від 12 страв до 15 страв
  • Кількість приготованих страв не змінюється із зміною програми 
  • Страви на курсі змінюються по бажанню викладачів, так як вони кожного місяця розробляють нові страви і не бажають подавати застарілі страви

Ми розвиваємось для того, щоб Ви розвивались із нами.

  • У вартість курсу Враховані всі продукти з якими Ви будете працювати)
  • Із собою на курс потрібно мати лише переодягне, та ручку блокнот для лекційних пар.

Усі пророблені калькуляції залишаються у Вас)

Весь курс триває 4 дні

  • 5 модулів
  • 20 годин
  • після курсу, методички
  • 4 майстер-класи
  • постійний

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси у Львові, ЗВО/ВНЗ у Львові, коледжі у Львові, репетиторів у Львові, тренінги у Львові, роботу у Львові.