Кухар, кулінарія, ресторанний бізнес
Контакти
- Шлях до майстерності
- Львів · вул. Уласа Самчука, 9
- instagram.com/the_cooking_of_life
Деталі
Вік аудиторії | Студенти, дорослі |
---|
Програма курсу
Набір груп на січень та лютий відкритий !!!
Курс складається із 8 лекційних пар по 1,5 години, та 8 практичних пар по 3-4 години.
Чого ми навчаємо на лекційних парах:
- Роль кухаря в ресторанному бізнесі
- Ознайомлення з робочими місцями та інструментами
- Основи Кулінарних Технік та Приготування Страв
- Секрети приготування страв з різних страв світу
- Підготовка гарнірів та соусів
- Базові соуси
- Десерти та Декорування
- Декорування страв, десертів і гарнірів
- Практичне застосування вивчених навичок на практиці
- Підготовка до вступу на ринок праці
- Рівень підготовки до роботи в ресторані
Це що стосується лекцій)
Що ми навчаємо на практичних парах:
- Готуємо закуски ( чотири страви обов'язково)
- Готуємо салати ( сім страв обов'язково)
- Готуємо рибу (три страви обов'язково)
- Готуємо м'ясо (три страви обов'язково)
- Готуємо гарніри ( шість страв обов'язково)
- Готуємо соуси ( сім видів обов'язково)
- Готуємо десерти( чотири десерти обов'язково)
- Готуємо декорування.
В практиці використовуємо 70% локальних продуктів)
У вартість курсу Враховані всі продукти з якими Ви будете працювати)
Із собою на курс потрібно мати лише переодягне, та ручку блокнот для лекційних пар.
Усі пророблені калькуляції залишаються у Вас)
Дивіться також усі курси у Львові, ЗВО/ВНЗ у Львові, коледжі у Львові, репетиторів у Львові, роботу у Львові.
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.