Адміністратор ресторану
Контакти
Деталі
Пробне заняття | Так (так) |
---|---|
Вік аудиторії | Студенти, дорослі |
Початок курсу | Старт по мірі формування |
Тривалість | Середньостроковий курс (до 6 місяців) |
Формат | Онлайн |
Графік | робочі, вихідні дні |
Розмір групи | До 6 осіб |
Рівень | Початковий |
Документ про проходження | Так (так) |
Мова | Українська |
Домашні завдання | Так (так) |
Іспит / випускна робота | Іспиту немає |
Програма курсу
Адміністратор ресторану - навчання для:
- початківців, хто раніше не працював на управлінських позиціях у ресторанній сфері
- адміністраторів з невеликим досвідом
Навчання онлайн. Різні графіки занять. По набору груп - групове навчання до 6 слухачів. Або - індивідуально, графік - за узгодженням.
У програмі курсу:
- Загальні поняття про типи ресторанних закладів
- Вимоги систпеми НАССР - загальні поняття
- Роль та функції адміністратора ресторану
- Робота з персоналом (штатний розпис, зміни, наради)
- Складський облік продукції та інвентарю
- Контроль роботи кухні ресторану
- Контроль роботи бару
- Види ресторанного сервісу та обслуговування
- Контроль за роботою офіціантів
- Продажі в ресторанному закладі
- Касова дисципліна
- Планування заходів у рестрані
- Попередження та вирішення конфліктиних ситуацій
- Документація, яку веде адмістратор ресторану
Детальніше - програма навчання на сторінці Адміністратор ресторану
З питаннями звертайтесь: [відкрити контакти] вайбер, [відкрити контакти] телеграм
- 24 години
- так
Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.