Програма з Front-end розробки

  • 3 220 грн на місяць


Вік аудиторії Середня школа, студенти, дорослі

Про курс

Сучасне життя кожної людини дуже міцно пов’язане з інтернетом. Робота, покупки, фільми, музика, спілкування з друзями – все це ми робимо за допомогою мережі. Безліч можливостей відкрито для нас, і все це завдяки спеціалістам, які називаються web-розробники.

Web-розробка – одна з найбільш затребуваних та високо оплачуваних професій, вона налічує декілька більш вузьких галузей: Front-end, Back-end, Full Stack Web-розробка. Для того, щоб пов’язати своє життя з однією з цих професій, необхідно зрозуміти, хто чим займається та за що відповідає.

Front-end розробник

Робота Front-end розробника – це те, що ви бачите на кожному сайті. Користувачі взаємодіють тільки з тією частиною веб-сторінки, над якою працювали розробники. Меню, шрифт, фон та інші деталі, які ми бачимо, створені за допомогою HTML, CSS і JavaScript, контролюються браузером, який встановлений на комп'ютері користувача.

Навички та інструменти

Front-end розробник займається створенням «обличчя» сайту, тою частиною, яку бачить користувач. Щоб користувач був задоволений усім і розумів, як працювати з сайтом, розробнику необхідно знати мови програмування HTML, CSS і JavaScript, а також вміти працювати з фреймворками Bootstrap, AngularJS, бібліотеками типу jQuery і технологією Ajax, яка дозволяє звертатися до сервера без перезавантаження сторінки, а це живий пошук, елементи інтерфейсу, динамічне підвантаження сайтів.

Якщо уявити Інтернет-сайт як будівлю, можна сказати, що Front-end розробник відповідає за зовнішній вигляд, фасад сайту, над яким працювали Back-end розробники.

Під час роботи, Front-end розробник має співпрацювати з дизайнерами та UX-аналітиками. Спілкування з іншими командами розробників є дуже важливим, воно допомагає краще розуміти цілі і потреби бізнесу і потім пропонувати рішення, які будуть краще відповідати цілям бізнесу.

Як стати Front-end розробником

Опанувати цікаву, творчу, перспективну та затребувану професію, яка буде приносити не лише задоволення, а й високий прибуток, можна лише за рік. Саме для цього був розроблений курс «Front-end Developer – проектування та розробка інтерфейсів для web-додатків та сайтів» в IT STEP Academy. Під час занять студенти познайомляться з усіма технічними нюансами та зможуть працювати над власними web-проектами чи зайняти престижну посаду в ІТ-компанії.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Черкасах, ЗВО/ВНЗ в Черкасах, коледжі в Черкасах, репетиторів в Черкасах, роботу в Черкасах.