Підготовче відділення Харківського національного університету радіоелектроніки

Комплексна підготовка до ЗНО та НМТ



  • 4 737 грн за курс (від 4737 грн)

Про курс

Підготовче відділенння ХНУРЕ  (ПВ) запрошує учнів 9-11-х класів для підготовки до ДПА та ЗНО/НМТ у 2024-2025 навчальному році.

Слухачі ПВ можуть вибрати українську мову, математику, історію України, фізику, англійську мову як у комплексі предметів, так і факультативно. Заняття проводяться за зручним графіком: вечірньою (понеділок-п'ятниця) або денною (неділя) формами навчання. 

Головною метою викладання Математики є підготовка до складання НМТ,а також розвиток математичного та логічного мислення для подальшого успішного навчання у зво.

Основний етап підготовки до Української мови містить теоретичну та практичну частини. На заняттях учні мають змогу повторити програму 5-11 класів з актуалізацією тем, які систематично включаються до НМТ.

На заняттях з Історії України слухачі ПВ опрацьовують шкільну програму 8-11 класів. Розглядають дискусійні питання, що були в тестах минулих років.

На курсі з Англійської мови слухачі розглядають граматичні конструкції, збільшують свій лексичний склад, а відповідно, значно покращують свою розмовну англійську.

Слухачі курсу з Фізики у стислі терміни повторюють шкільну програму 7-11 класів, зокрема теми, які викликали складнощі під час навчання: механіку, молекулярну та квантову фізику, термо- та електродинаміку, оптику.

Після закінченя підготовчих курсів випускники отримують сертифікат.  Абітурієнтам додається до +10 балів для вступу на спеціальності, що користуються особливою підтримкою МОН України.

Крім того, на базі ПВ діють комп'ютерні курси, які допоможуть полегшити навчання першокурсникам.

Додаткова інформація за номерами телефонів: [відкрити контакти](066) 929-51-96, [відкрити контакти](067) 358-72-85 та на сторінках у соцмережах Facebook, Telegram, Instagram.

Додаткова інформація на сайті https://nure.ua/branch/pidgotovche-viddilennya

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, коледжі в Харкові, репетиторів в Харкові, тренінги в Харкові, роботу в Харкові.