Організація та управління ресторанним закладом
Контакти
Деталі
Пробне заняття | так |
---|---|
Вік аудиторії | Студенти, дорослі |
Початок курсу | по набору групи |
Тривалість | 1,5- 2 міс. |
Формат | онлайн формат |
Графік | робочі, вихідні дні |
Група | 3-6 чол. |
Рівень | початковий |
Сертифікат | сертифікат навчальної студії Тренд |
Мова | українська |
Домашні завдання | так |
Іспит / випускна робота | немає |
Програма курсу
- Об’єм курсу: 30 год. (група 3 - 6 чол.)
- Час проведення: ранок, день, вечір. Онлайн навчання
Графік занять, який Вам підходить, обирайте на сайті навчальної студії Тренд
Курси ресторанного бізнесу для початківців - власників (хто бажає відкрити або реорганізувати ресторанний заклад) та управлінців ресторану. Розглядаються питання від підбору концепції ресторанного закладу до організації роботи: адміністративна структура, підбір обладнання, касова дисципліна, замовлення продуктів і розробка меню, робота бару, критерії якісного обслуговування гостей, маркетингові заходи у ресторанному бізнесі.
Навчання проводиться з групою або по індивідуальному графіку занять.
У програмі курсу Ресторанного бізнесу:
Організаційна структура ресторану
- Документація ресторанного закладу
- Організаційна структура ресторанного закладу
- Система НАССР у ресторанному закладі
Концепція ресторанного закладу
- Вибір типу ресторанного закладу та місцерозташування
- Критерії вибору приміщення
- Визначення цільових груп відвідувачів
Робота з персоналом
- Підбір персоналу для закладу: джерела, методи та критерії відбору
- Навчання персоналу: стажування, тестування, тренінги
- Проведення робочих зборів для персоналу. Типи зборів
Меню ресторану
- Меню ресторану. Види меню
- Карта вин. Функції сомельє
- Чайна карта та кавова карта
Сервіс та обслуговування
- Види сервісу у ресторанах
- Пропозиції та рекомендації для гостей. Консультація по меню
- Що таке ресторанні продажі
Організація роботи бару
- Меню для бару
- Підбір обладнання та посуду для бару
- Обов’язки бармена та вимоги до його роботи
Організація роботи кухні
- Персонал для кухні. Кількість персоналу та зміни
- Санітарні вимоги до посуду та інвентарю
- Вимоги до зберігання продуктів та заготовок
Організація роботи каси
- Касова дисципліна у закладі
- Правила роботи з готівкою в ресторані
- Чайові на зміні
Організація банкетів та прийомів
- Прийом та оформлення замовлення на банкет
- Організація виїзного обслуговування (кейтерінг)
- Особливості організації фуршету
Маркетинг у ресторанному бізнесі
- Види маркетингових заходів
- Зовнішня реклама закладу
- Маркетинг в залі
Управлінські функції у ресторанній справі
- Роль і відповідальність адміністратора\менеджера ресторану
- Ціноутворення в ресторані
- Управління поточними витратами
Документація офісу та перевірки в ресторані
- Служби перевірки роботи ресторанного закладу
- Правила ведення та зберігання внутрішньої документації
- Закон України «Про захист прав споживачів»
Наші викладачі - практики з досвідом відкриття та управління ресторанними закладами.
Для запису в групу або індивідуальне навчання телефонуйте:
[відкрити контакти] telegram, [відкрити контакти] , [відкрити контакти] viber
- 30 годин
- так
Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.