Організація та управління ресторанним закладом

  • 6 690 грн за курс


Пробне заняття так
Вік аудиторії Студенти, дорослі
Початок курсу по набору групи
Тривалість 1,5- 2 міс.
Формат онлайн формат
Графік робочі, вихідні дні
Група 3-6 чол.
Рівень початковий
Сертифікат сертифікат навчальної студії Тренд
Мова українська
Домашні завдання так
Іспит / випускна робота немає

  • Об’єм курсу: 30 год. (група 3 - 6 чол.)
  • Час проведення: ранок, день, вечір. Онлайн навчання

    Графік занять, який Вам підходить, обирайте на сайті навчальної студії Тренд

Курси ресторанного бізнесу для початківців - власників (хто бажає відкрити або реорганізувати ресторанний заклад) та управлінців ресторану. Розглядаються питання від підбору концепції ресторанного закладу до організації роботи: адміністративна структура, підбір обладнання, касова дисципліна, замовлення продуктів і розробка меню, робота бару, критерії якісного обслуговування гостей, маркетингові заходи у ресторанному бізнесі.

Навчання проводиться з групою або по індивідуальному графіку занять.

У програмі курсу Ресторанного бізнесу:

Організаційна структура ресторану

  • Документація ресторанного закладу
  • Організаційна структура ресторанного закладу
  • Система НАССР у ресторанному закладі 

Концепція ресторанного закладу

  • Вибір типу ресторанного закладу та місцерозташування
  • Критерії вибору приміщення
  • Визначення цільових груп відвідувачів 

Робота з персоналом

  • Підбір персоналу для закладу: джерела, методи та критерії відбору
  • Навчання персоналу: стажування, тестування, тренінги
  • Проведення робочих зборів для персоналу. Типи зборів 

Меню ресторану

  • Меню ресторану. Види меню
  • Карта вин. Функції сомельє
  • Чайна карта та кавова карта

Сервіс та обслуговування

  • Види сервісу у ресторанах
  • Пропозиції та рекомендації для гостей. Консультація по меню
  • Що таке ресторанні продажі

Організація роботи бару

  • Меню для бару
  • Підбір обладнання та посуду для бару
  • Обов’язки бармена та вимоги до його роботи

Організація роботи кухні

  • Персонал для кухні. Кількість персоналу та зміни
  • Санітарні вимоги до посуду та інвентарю
  • Вимоги до зберігання продуктів та заготовок

Організація роботи каси

  • Касова дисципліна у закладі
  • Правила роботи з готівкою в ресторані
  • Чайові на зміні 

Організація банкетів та прийомів

  • Прийом та оформлення замовлення на банкет
  • Організація виїзного обслуговування (кейтерінг)
  • Особливості організації фуршету

 Маркетинг у ресторанному бізнесі

  • Види маркетингових заходів
  • Зовнішня реклама закладу
  • Маркетинг в залі

Управлінські функції у ресторанній справі

  • Роль і відповідальність адміністратора\менеджера ресторану
  • Ціноутворення в ресторані
  • Управління поточними витратами

Документація офісу та перевірки в ресторані

  • Служби перевірки роботи ресторанного закладу
  • Правила ведення та зберігання внутрішньої документації
  • Закон України «Про захист прав споживачів»

Наші викладачі - практики з досвідом відкриття та управління ресторанними закладами.

Для запису в групу або індивідуальне навчання телефонуйте: 

[відкрити контакти](067) 186 46 05 telegram, [відкрити контакти](066) 617 80 37, [відкрити контакти](063) 467 34 65 viber

  • 30 годин
  • так

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.

  • 5 200 грн за курс
  • Професійні, підвищення кваліфікації - Відносини, комунікація, Готельно-ресторанний бізнес, туризм, HoReCa, Управління персоналом, адаптація та розвиток.
  • Студенти, дорослі.
  • Онлайн
  • 7 500 грн за курс
  • Професійні, підвищення кваліфікації - HR, менеджер з персоналу, рекрутинг, Готельно-ресторанний бізнес, туризм, HoReCa, Менеджмент, управління.
  • Студенти, дорослі.
  • Тренінг центр Вікторії Буник
  • Онлайн