Ресторанний бізнес

  • 4 700 грн за курс


Вік аудиторії Студенти, дорослі

Представляємо Вам найсучаснішу, повноцінну і практичну програму навчання фахівців ресторанного бізнесу!

Мета програми: комплексна підготовка ефективних керівників ресторанів різного рівня.

Якщо ви директор ресторану, власник бізнесу або керуючий ресторану - наші програми для вас. Наші програми по управлінню рестораном зроблять Ваші знання глибше, а навички практично застосовними. Якщо Ви готові змінюватися, ми навчимо Вас системному підходу, грамотному керівництву, продуманої кадрової політики, планування, бюджетування, складання меню і барних карт, правилам сервісу і прагненню до лідерства!

Програма курсу:

Модуль 1

В даному модулі дається слухачам цілісне уявлення про систему управління рестораном або кафе, інструментах, методах і підходах в роботі.

  • Цільова аудиторія: адміністратори, менеджери, офіціанти ресторану / кафе / бару.

Детальна програма модуля

  1. Організаційна структура підприємства громадського харчування, місце і роль адміністратора в управлінському персоналі:
  2. Організація роботи офіціантів
  3. Організація роботи бару
  4. Організація роботи кухні
  5. Організація роботи каси
  6. Організація роботи складу (комори)
  7. Участь адміністратора в процесі управління персоналом ресторану
  8. Документація, за яку несе відповідальність адміністратор ресторану (наявність і оформлення)

Модуль 2

В даному модулі дається слухачам цілісне уявлення про виробничу сферу (кулінарне приготування страв).

  • Цільова аудиторія: адміністратори, менеджери, офіціанти ресторану / кафе / бару.

Детальна програма модуля

  1. Принципи організації обліку на підприємствах громадського харчування.
  2. Посадові інструкції адміністративного і виробничого персоналу ресторану
  3. Матеріальна відповідальність, її види, договір матеріальної відповідальності на підприємствах громадського харчування.
  4. Збірник рецептур страв і кулінарних виробів
  5. Документи виробництва, їх класифікація, реквізити та вимоги до змісту
  6. Ціноутворення в громадському харчуванні
  7. Сучасні тенденції в кулінарії

Модуль 3

В даному модулі ви навчитеся розраховувати витрати сировини для основних видів продуктів, працювати з калькуляційними картками і Збірником рецептур.

  • Цільова аудиторія: завідувачі виробництвом, шеф-кухар, кухар, адміністратор ресторану / кафе / бару.

Детальна програма модуля

  1. Збірник рецептур страв і кулінарних виробів, його призначення, принципи побудови, основні розділи.
  2. Методика розрахунку витрат сировини, виходу напівфабрикатів і готових виробів:
  3. Норми втрат при тепловій обробці страв і борошняних виробів.
  4. Тривалість теплової обробки деяких продуктів.
  5. Норми взаємозамінності продуктів при приготуванні страв.
  6. Порядок складання калькуляційних карток, розрахунок кількості сировини за нормативами.
  7. Практичне заняття: тема «Розрахунок витрат сировини, виходу напівфабрикатів і готових виробів» - рішення задач з використанням Збірника рецептур.
  8. Практичне заняття: тема Складання калькуляційних карток - рішення задач з використанням Збірника рецептур.

Модуль 4

В данном модуле дается слушателям представление о ресторанный маркетинге, его задачам и принципам.

Подробная программа модуля

  1. Понятие ресторанный маркетинг, его основные задачи и принципы.
  2. Первое направление ресторанного маркетинга – Маркетинговые исследования ресторана
  3. Второе направление ресторанного маркетинга – Стратегический маркетинг ресторана
  4. Третье направление ресторанного маркетинга – Тактический маркетинг ресторана
  5. Четвертое направление ресторанного маркетинга – Административный маркетинг Современные тенденции ресторанного бизнеса (предприятия быстрого питания, демократические рестораны, сетевые рестораны).

Об’єм курса:

Кільксть годин: 15

Кількість акад. годин: 20

Час проведення:

Будні та вихідні

https://kursor.kiev.ua/programs/restaurant-manager.php


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.

  • 7 500 грн за курс
  • Професійні, підвищення кваліфікації - Готельно-ресторанний бізнес, туризм, HoReCa.
  • Середня школа, студенти, дорослі, пенсіонери.
  • вул. Богдана Гаврилишина, 7, оф. 709/15, м. Київ
  • 12 000 грн за курс
  • Професійні, підвищення кваліфікації - Готельно-ресторанний бізнес, туризм, HoReCa, Кухар, кондитер, кулінарія, Менеджмент, управління.
  • Дошкільники, молодша школа, середня школа, студенти, дорослі, пенсіонери.
  • Академія успіху, навчальний центр
  • вул. Ушинського, 40, м. Київ
  • 10 000 грн
  • Професійні, підвищення кваліфікації - Готельно-ресторанний бізнес, туризм, HoReCa, Кухар, кондитер, кулінарія.
  • Середня школа, студенти, дорослі.
  • Кулінарна школа Євгена Чернухи
  • вул. Жилянська, 101, м. Київ