Ресторанний бізнес
Контакти
Деталі
Вік аудиторії | Студенти, дорослі |
---|
Програма курсу
Представляємо Вам найсучаснішу, повноцінну і практичну програму навчання фахівців ресторанного бізнесу!
Мета програми: комплексна підготовка ефективних керівників ресторанів різного рівня.
Якщо ви директор ресторану, власник бізнесу або керуючий ресторану - наші програми для вас. Наші програми по управлінню рестораном зроблять Ваші знання глибше, а навички практично застосовними. Якщо Ви готові змінюватися, ми навчимо Вас системному підходу, грамотному керівництву, продуманої кадрової політики, планування, бюджетування, складання меню і барних карт, правилам сервісу і прагненню до лідерства!
Програма курсу:
Модуль 1
В даному модулі дається слухачам цілісне уявлення про систему управління рестораном або кафе, інструментах, методах і підходах в роботі.
- Цільова аудиторія: адміністратори, менеджери, офіціанти ресторану / кафе / бару.
Детальна програма модуля
- Організаційна структура підприємства громадського харчування, місце і роль адміністратора в управлінському персоналі:
- Організація роботи офіціантів
- Організація роботи бару
- Організація роботи кухні
- Організація роботи каси
- Організація роботи складу (комори)
- Участь адміністратора в процесі управління персоналом ресторану
- Документація, за яку несе відповідальність адміністратор ресторану (наявність і оформлення)
Модуль 2
В даному модулі дається слухачам цілісне уявлення про виробничу сферу (кулінарне приготування страв).
- Цільова аудиторія: адміністратори, менеджери, офіціанти ресторану / кафе / бару.
Детальна програма модуля
- Принципи організації обліку на підприємствах громадського харчування.
- Посадові інструкції адміністративного і виробничого персоналу ресторану
- Матеріальна відповідальність, її види, договір матеріальної відповідальності на підприємствах громадського харчування.
- Збірник рецептур страв і кулінарних виробів
- Документи виробництва, їх класифікація, реквізити та вимоги до змісту
- Ціноутворення в громадському харчуванні
- Сучасні тенденції в кулінарії
Модуль 3
В даному модулі ви навчитеся розраховувати витрати сировини для основних видів продуктів, працювати з калькуляційними картками і Збірником рецептур.
- Цільова аудиторія: завідувачі виробництвом, шеф-кухар, кухар, адміністратор ресторану / кафе / бару.
Детальна програма модуля
- Збірник рецептур страв і кулінарних виробів, його призначення, принципи побудови, основні розділи.
- Методика розрахунку витрат сировини, виходу напівфабрикатів і готових виробів:
- Норми втрат при тепловій обробці страв і борошняних виробів.
- Тривалість теплової обробки деяких продуктів.
- Норми взаємозамінності продуктів при приготуванні страв.
- Порядок складання калькуляційних карток, розрахунок кількості сировини за нормативами.
- Практичне заняття: тема «Розрахунок витрат сировини, виходу напівфабрикатів і готових виробів» - рішення задач з використанням Збірника рецептур.
- Практичне заняття: тема Складання калькуляційних карток - рішення задач з використанням Збірника рецептур.
Модуль 4
В данном модуле дается слушателям представление о ресторанный маркетинге, его задачам и принципам.
Подробная программа модуля
- Понятие ресторанный маркетинг, его основные задачи и принципы.
- Первое направление ресторанного маркетинга – Маркетинговые исследования ресторана
- Второе направление ресторанного маркетинга – Стратегический маркетинг ресторана
- Третье направление ресторанного маркетинга – Тактический маркетинг ресторана
- Четвертое направление ресторанного маркетинга – Административный маркетинг Современные тенденции ресторанного бизнеса (предприятия быстрого питания, демократические рестораны, сетевые рестораны).
Об’єм курса:
Кільксть годин: 15
Кількість акад. годин: 20
Час проведення:
Будні та вихідні
Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.