Кухар

  • 3 000 грн за курс


Вік аудиторії Студенти, дорослі

Обсяг курсу: 48 академічних годин.

Час проведення занять: за узгодженням по телефону, дистанційно, он-лайн.

У програмі:

  • Основи санітарії та гігієни в 

    закладах громадського харчування.

  • Асортимент та технологія супів.
  • Технологія страв з овочів та грибів..
  • Приготування страв з м’яса, птиці та риби.
  • Гарніри та соуси. Салати.
  • Асортимент та технологія солодких страв.

  • Борошняні кондитерські та булочні вироби.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.