Кухар
Контакти
Деталі
Вік аудиторії | Студенти, дорослі |
---|
Програма курсу
Обсяг курсу: 48 академічних годин.
Час проведення занять: за узгодженням по телефону, дистанційно, он-лайн.
У програмі:
-
Основи санітарії та гігієни в
закладах громадського харчування.
- Асортимент та технологія супів.
- Технологія страв з овочів та грибів..
- Приготування страв з м’яса, птиці та риби.
- Гарніри та соуси. Салати.
-
Асортимент та технологія солодких страв.
-
Борошняні кондитерські та булочні вироби.
Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.