Організація ресторанного бізнесу
Контакти
- Логос і Ергос, навчальна компанiя
- Київ · вул. Богдана Гаврилишина, 7, оф. 709/15
- logos-ergos.com
Деталі
Вік аудиторії | Середня школа, студенти, дорослі, пенсіонери |
---|
Програма курсу
Все більше підприємців,інвесторів хочуть зайнятися ресторанним бізнесом,відкрити свій успішний ресторан. Організація ресторанного бізнесу вимагає знань, щоб успішно розвиватися і приносити прибуток. Постійна конкурентна боротьба за відвідувачів, змушує менеджерів ресторану продумувати стратегію, стиль ресторану, необхідно продумувати деталі, що додають закладу унікальність і неповторність.
Тільки грамотно розроблені концепції можуть гарантувати успіх. У нас Ви пройдете навчання ресторанного бізнесу, Вас навчать, як відкрити і успішно управляти ресторанним бізнесом.
Курси по ресторанному бізнесу:
- Управління рестораном виїзного обслуговування-кейтеринг
- Директор ресторану
- Менеджер-керуючий в ресторані
- Фінансовий - управлінський облік в ресторані
- Адміністратор (менеджер) ресторану та ін.
Час проведення:
- стандартне групове навчання до 1,5 місяців - 2 рази на тиждень по 2-3 часа - вранці, вдень, ввечері.Будні та вихідні дні.
- інтенсивний графік навчання зручний слухачам з інших регіоні-МІСТ) від 5 до 10 днів, навчаєтеся щодня
- навчання он-лайн, по скайпу, індивідуальний графік навчання обговорюється по можливості слухача.
- Час і дні розглядаються у всіх випадках
Программа навчання:
Бізнес практикум по ресторанному бізнесу «Організація ресторанного бізнесу».
Тема 1. Нормативно – правове забезпечення роботи ресторану
- Нормативна база.
- Правила організації роботи ресторану
Тема 2. Вибір концепції ресторану
- Розробка концепції ресторану
- Маркетингова оцінка – оцінка цінового сегмента, середній чек, цільова аудиторія, визначення конкурентності, стратегія ресторану
- Організаційно-технічна частина концепції ресторану – зонування приміщення, асортимент кухні (бару), розстановка обладнання та меблів, посадкові місця, штатний розклад
- Визначення необхідного набору – обладнання бару і кухні, інвентар залу бару, меблі зали, посуд, скло, форма персоналу, столова білизна, прилади для залу.
- Творча частина концепції ресторану – ідея, стилістика, назва ресторану, інтер'єр, реклама
Тема 3. Бізнес план ресторану
- Вступні – загальні питання
- Зміст бізнес-плану ресторану
- Розрахунок витрат на організацію рестора
Тема 4. Місце розміщення ресторану – вибір місця розташування, технічні проекти необхідні при відкритті ресторану
Тема 5. Інструменти просування ресторану на ринок
- Просування ресторану – стимулювання попиту, створення кращого способу ресторану
- Реклама в ресторанному бізнесі
- Ефективна розкрутка ресторану – вдала концепція і розташування майбутнього закладу, гарне меню, відмінний сервіс та грамотна розкрутка (проведення промоушн-шоу)
Тема 6. Розробка інтер'єру ресторану та обладнання залів
- Види приміщень
- Розробка дизайну інтер'єру та обладнання залів
Тема 7. Закупівля обладнання
Тема 8. Закупівля посуду, інвентарю, білизни
Тема 9. Програмне забезпечення
- Загальний огляд
Тема 10.Організація технологічних процесів
- Загальні вимоги до виробничих приміщень і робочих місць
Тема 11. Меню і прейскурант ресторану
- Вступ – основні правила
- Меню і прейскуранти - поняття, особливості складання
- Прейскурант порційних страв
- Прейскурант винно-горілчаних виробів
- Види меню
Тема 12. Ціноутворення у ресторанному бізнесі
Тема 13. Організація управління в ресторані
Тема 14. Управління персоналом
- Підбір персоналу та управління
- Найм на роботу шеф - кухаря
- Рішення кадрових проблем і мотивація персоналу
- Організація навчання і атестації в мережі ресторанів
Тема 15.Діагностика ресторанного бізнесу.
Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.