Nature tutor group

Біологія, підготовка до ЗНО/НМТ



  • 160 грн за заняття (за годину в міні-групі (4 учні))

Про курс

Відкрито набір в міні-гпуппи (до 4 учнів) для ефективної підготовки до ЗНО-2025 з біології!

Особливості підготовки до ЗНО з біології у нашій освітній студії:

  • старт занять у дві хвилі: влітку і у вересні, співбесіди і формування груп ідуть уже зараз
  • заняття проводяться в малих групах (3-4 учні) - максимальна ефективність, розподіл уваги викладача і ефект змагання на кожному занятті
  • забезпечення всіма необхідними матеріалами - конспекти, презентації, наочні матеріали, спеціально розроблені збірники тестів у форматі ЗНО, фірмові ручки, блокноти, маркери, кольорові олівці і контрольні бланки, реактиви та обладнання для демонстрації хімічних реакцій за програмою
  • зручне розташування - центр, вул. Інститутська, 19-Б (є бомбосховище) або ОНЛАЙН!
  • заняття 1 р./тижд. по 2 год. (в літній час) і 2 р./тижд. по 2 год. (протягом навчального року)
  • оптимальна тривалість курсу (час реальний, виведений практично з дев'ятирічного досвіду підготовки до ЗНО з біології, з урахуванням освоєння нового матеріалу, перевірки домашнього завдання, "мозкового штурму" - експрес-повторення і тест-марафону перед складанням ЗНО)
  • прийнятна ціна занять в міні-групі - 160 грн./год. (60 хв.), що більше, ніж в 2 рази дешевше і набагато ефективніше індивідуальних занять з репетитором того ж рівня
  • приємні бонуси: знайомство, співбесіду і пробний тест (вступний, для визначення рівня) - безкоштовно за погодженням з репетитором; перше заняття також є безкоштовним, підписання договору здійснюється тільки після того, як заняття пройшло і всім все сподобалося!

90% наших випускників складають ЗНО/НМТ з біології на 190+ і 100% вступають до НМУ ім. О.Л. Богомольця та ​​КНУ ім. Тараса Шевченка на бютжет за 1 пріоритетом!

наш веб-сайт: https://nature-tutors.com.ua

наш інстаграм: @zno_nature_tutor_group

ми на ФБ: https://www.facebook.com/groups/1692869364266065 

Ласкаво просимо!

Об'єднуємося для досягнення мети!!!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Анастасия,13.02.2022, 20:28
Это лучшие курсы по биологии, которые я посетила в Киеве, а я была на 3 разных курсах и еще пробовала занятия с репетитором индивидуально. Подготовка к ЗНО была для меня очень важна, так как конкурс в университет очень высокий, а моя цель была - медицина, бюджет. На этих курсах мне понравилось всё от того, на сколько просто и понятно преподаватель объясняет, до того, что к занятиям не нужно покупать дополнительных книг и сборников, так как наш конспект - это лучшее пособие и кучей распечаток, картинок, схемок и табличек, а сборники тестов по темам и тестов ЗНО (у нас это было 4 больших сборника) - выдаются прямо на занятиях абсолютно всем ученикам. Конечно, одним из преимуществ этих курсов являются практические занятия, где можно работать с микроскопом, гербарием, еще мы препарировали настоящее сердце свиньи и индюка, а на зоологии - рыбу, рака и улитку. Это очень интересно, такого не покажут ни в одной школе и так информация запоминается на 100% лучше! Спасибо за крутой год и мои 194
Дарина,25.07.2019, 13:29
На курсах НЕЙЧЕР дуже круті вчителі біології! Станіслав Михайлович, Марія Володимирівна та Анастасії Павлівна, ви дуже класні!! Я дуже цікавилася біологією, але реально зрозуміла її саме тут. Мені сподобалось те, що це не були просто лекції та тести, як на інших курсах, які я раніше відвідувала. У нас були практичні заняття, досліди, ми ходили в ботанічний сад, нам все пояснювали зрозуміло і цікаво, у будь-кого з учителів можна було щось запитати 24/7 (вибачте, якщо що))), і вони допомагали та підтримували. До того ж, з ними можна було поспілкуватися про майбутню спеціальність та розвіяти свої «рожеві» мрії, зрозуміли що потрібно, а що - ні. Особливо дякую вчилелям Анастасії, Каті та Марії за літню біологічну школу школу! Я навчилась працювати навіть із цифровим мікроскопом! Ми робили розтин справжнього серця, нирок, створили модель легень, я вперше побачила ДНК (ми виділили її з полуниці)!!! А ще я тепер вмію розшифровувати кардіограму та МРТ!! І це знадобиться мені у моїй професії!
Катерина,21.06.2017, 14:38
За этот год, который мы все практически прожили (правильнее было бы сказать - пережили) вместе с Nature Tutor Group, каждый из нас открыл что-то новое. У нас были как незабываемые веселые моменты, так и переломные дни, да что там дни - месяца! Но, благодаря коллективу учащихся и преподавателям, которые стали нам действительно опорой, друзьями и наставниками, мы преодолевали их с легкостью! Именно с ними мы решали как свои детски проблемы, связанные с бешеной нагрузкой при подготовке к ВНО, так и вопросы, которые совсем не касались наших экзаменов. Атмосфера на уроках вдохновляла каждого, ВЕДЬ БЕЗ ЭТОГО НИКУДА. Каждый разумный человек, побывавший на одном занятии в Nature Tutor Group, точно скажет, что это намного лучше того, что делают школьные учителя. Хочется сказать огромное спасибо всем, кто приложил руку к вкладыванию знаний в наши дурные головы! Спасибо за терпение, за веру, за понимание, за любовь, за вкусный чай и печеньки (как же без еды?)! Так что, определенно РЕКОМЕНДУЮ!

Залишити коментар

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.