Японська кухня

  • 1 700 грн за курс


Вік аудиторії Студенти, дорослі

12 ак. годин (3 заняття по 4 ак. години, 1 ак. година = 45 хв). Тривалість: 1 день (у суботу).

Час навчання у групі:

  • субота: з 10:00 до 19:00 (за день).

Після закінчення навчання видається сертифікат.

Програма навчання:

Японська кухня

Вступ

  • Народження та історія виникнення суші
  • Огляд японських традицій
  • Правила японської трапези
  • Розвиток Nigiri Sushi
  • Традиційні напої (саке, чай)

Технологія приготування, виробниче приміщення, інвентар

  • Інгредієнти для приготування (рис, морепродукти, риба, овочі та коріння, водорості)
  • Соуси (соєвий соус, васабі)
  • Правила нарізки риби та використання інструментів на курсах сушистів
  • Опис різновидів риб. Способи визначення якості риби на курсах сушистів
  • Приготування рису
  • Приготування заправки для рису

Основні типи суші

  • Едо
  • Нігірідзусі
  • Макідззусі
  • Темакідзусі
  • Осізусі
  • Тирасидзусі

Базова технологія приготування суші:

Роли

  • Сяке Макі
  • Унагі рол
  • Каліфорнія
  • Аляска
  • Канадський рол
  • Канапе це
  • Веселка
  • Макі Диско
  • Цезар
  • Ясай рору
  • Норіто рол
  • Кіото рол
  • Нідзі
  • Жовте море
  • Спайсі рол
  • Унадзю Тека Макі
  • Дракон рору
  • Хоккайдо рол
  • Футо макі

Смажені роли:

  • Американський рол
  • Модний рол
  • Італійський рол
  • Які Уміно Саті
  • Смажений рол з ананасом
  • Харумакі

Сашимі:

  • Сякен
  • Унаги
  • Тай
  • Магуро
  • Іка

Місо:

  • Суп морський вершковий
  • Кук-су
  • Суп рибалки
  • Пук-Тяй
  • Сяке суп

Суші:

  • Унаги
  • Сяке
  • Ебі
  • Амо Ебі
  • Тай
  • Хоккігай
  • Іка Травні
  • Кай єсе
  • Сяке Канапе
  • Кані
  • Мікс Спайсі
  • Сяке Кунсай
  • Борошна Ебі
  • Винайди

Приготування:

    • Нігіридзусі (нігірі-суші)
    • Макідзусі (норимаки-суші)
    • Темакідзусі (темаки-суші)
    • Гункандзусі (гункан-суші)
    • Роли Каліфорнія
    • Роли філадельфія
    • Приготування японського омлету (томаго)
    • СІКАІ-МАКИ (Квадратний рулет)
    • Омлет з вуграм (умаки)
    • Кляр для темпуру
    • Овочі в клярі (яса темура)
    • Морепродукти в клярі (темпура моріавасі)
    • Соус Теріякі
    • Курка в соусі теріяки (торі теріяки)

Дати старту занять можна подивитися на сайті Навчального Центру:

https://ua.anastasi.kiev.ua/school_restor.php?nom_stat=36&nom_poz=30 


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Дарія,30.10.2024, 16:43
Доброго дня!Чи спрямовуєте на практику після закінчення курсу?
Галина Сергіївна,10.07.2022, 14:49
Хочу на курси.
Навчальний центр,11.07.2022, 13:05
Телефонуйте: (098) 087-31-41, (095) 527-00-70

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.