Японська кухня
Контакти
- Анастасія, навчальний бізнес-центр
- Київ · вул. Патріарха Мстислава Скрипника, 58, оф. 4, 03035
- anastasi.kiev.ua
Деталі
Вік аудиторії | Студенти, дорослі |
---|
Програма курсу
12 ак. годин (3 заняття по 4 ак. години, 1 ак. година = 45 хв). Тривалість: 1 день (у суботу).
Час навчання у групі:
- субота: з 10:00 до 19:00 (за день).
Після закінчення навчання видається сертифікат.
Програма навчання:
Японська кухня
Вступ
- Народження та історія виникнення суші
- Огляд японських традицій
- Правила японської трапези
- Розвиток Nigiri Sushi
- Традиційні напої (саке, чай)
Технологія приготування, виробниче приміщення, інвентар
- Інгредієнти для приготування (рис, морепродукти, риба, овочі та коріння, водорості)
- Соуси (соєвий соус, васабі)
- Правила нарізки риби та використання інструментів на курсах сушистів
- Опис різновидів риб. Способи визначення якості риби на курсах сушистів
- Приготування рису
- Приготування заправки для рису
Основні типи суші
- Едо
- Нігірідзусі
- Макідззусі
- Темакідзусі
- Осізусі
- Тирасидзусі
Базова технологія приготування суші:
Роли
- Сяке Макі
- Унагі рол
- Каліфорнія
- Аляска
- Канадський рол
- Канапе це
- Веселка
- Макі Диско
- Цезар
- Ясай рору
- Норіто рол
- Кіото рол
- Нідзі
- Жовте море
- Спайсі рол
- Унадзю Тека Макі
- Дракон рору
- Хоккайдо рол
- Футо макі
Смажені роли:
- Американський рол
- Модний рол
- Італійський рол
- Які Уміно Саті
- Смажений рол з ананасом
- Харумакі
Сашимі:
- Сякен
- Унаги
- Тай
- Магуро
- Іка
Місо:
- Суп морський вершковий
- Кук-су
- Суп рибалки
- Пук-Тяй
- Сяке суп
Суші:
- Унаги
- Сяке
- Ебі
- Амо Ебі
- Тай
- Хоккігай
- Іка Травні
- Кай єсе
- Сяке Канапе
- Кані
- Мікс Спайсі
- Сяке Кунсай
- Борошна Ебі
- Винайди
Приготування:
-
- Нігіридзусі (нігірі-суші)
- Макідзусі (норимаки-суші)
- Темакідзусі (темаки-суші)
- Гункандзусі (гункан-суші)
- Роли Каліфорнія
- Роли філадельфія
- Приготування японського омлету (томаго)
- СІКАІ-МАКИ (Квадратний рулет)
- Омлет з вуграм (умаки)
- Кляр для темпуру
- Овочі в клярі (яса темура)
- Морепродукти в клярі (темпура моріавасі)
- Соус Теріякі
- Курка в соусі теріяки (торі теріяки)
Дати старту занять можна подивитися на сайті Навчального Центру:
https://ua.anastasi.kiev.ua/school_restor.php?nom_stat=36&nom_poz=30
Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.