ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ»
-
Львів
· вул. Івана Пулюя, 42, 79030
На мапі - lfkhp.com.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
74181 Харчові технології
181 Виробництво харчової продукції, 11кл, денна, основна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 6 місяців навчання (01.09.2024 — 28.02.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 22.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Виробництво харчової продукції, 11кл, заочна, основна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 6 місяців навчання (01.09.2024 — 28.02.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Виробництво харчової продукції, 9кл, денна, основна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 6 місяців навчання (01.09.2024 — 28.02.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 липня.
- Місця: бюджет — 20.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Виробництво харчової продукції, КвР, денна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Ліцензійний обсяг — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Виробництво харчової продукції, КвР, заочна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Ліцензійний обсяг — 45.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, 11кл, денна, основна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 6 місяців навчання (01.09.2024 — 28.02.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, 11кл, заочна, основна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 6 місяців навчання (01.09.2024 — 28.02.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Ліцензійний обсяг — 20.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, 9кл, денна, основна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 6 місяців навчання (01.09.2024 — 28.02.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 липня.
- Місця: бюджет — 20.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, КвР, денна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Ліцензійний обсяг — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, КвР, заочна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Ліцензійний обсяг — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий відбір, Виробництво харчової продукції, КвР, заочна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 9 місяців навчання (01.10.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 16 — 26 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий відбір, Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, КвР, заочна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.10.2024 — 28.02.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 16 — 26 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий набір 1, Виробництво харчової продукції, 9кл, денна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 6 місяців навчання (01.09.2024 — 28.02.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 3 — 9 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий набір 1, Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, 9кл, денна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 6 місяців навчання (01.09.2024 — 28.02.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 3 — 9 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий набір 1, Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод, 9кл, денна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 6 місяців навчання (01.09.2024 — 28.02.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 3 — 9 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий набір 2, Виробництво харчової продукції, 9кл, денна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.10.2024 — 28.02.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 16 — 26 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий набір 2, Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, 9кл, денна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.10.2024 — 28.02.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 16 — 26 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий набір 2, Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод, 9кл, денна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.10.2024 — 28.02.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 16 — 26 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий набір, Виробництво харчової продукції, 11кл, денна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.10.2024 — 28.02.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 16 — 26 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий набір, Виробництво харчової продукції, 11кл, заочна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.10.2024 — 28.02.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 16 — 26 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий набір, Виробництво харчової продукції, КвР, денна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 9 місяців навчання (01.10.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 16 — 26 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий набір, Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, 11кл, денна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.10.2024 — 28.02.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 16 — 26 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий набір, Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, 11кл, заочна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.10.2024 — 28.02.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 16 — 26 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий набір, Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, КвР, денна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 9 місяців навчання (01.10.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 16 — 26 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий набір, Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод, 11кл, денна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.10.2024 — 28.02.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 16 — 26 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий набір, Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод, 11кл, заочна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.10.2024 — 28.02.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 16 — 26 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий набір, Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод, КвР, денна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 9 місяців навчання (01.10.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 18 — 25 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий набір, Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод, КвР, заочна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 9 місяців навчання (01.10.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 16 — 26 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод, 11кл, денна, основна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 6 місяців навчання (01.09.2024 — 28.02.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод, 11кл, заочна, основна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 6 місяців навчання (01.09.2024 — 28.02.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Ліцензійний обсяг — 20.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод, 9кл, денна, основна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 6 місяців навчання (01.09.2024 — 28.02.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 липня.
- Місця: бюджет — 25.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод, КвР, денна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Ліцензійний обсяг — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод, КвР, заочна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Ліцензійний обсяг — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
Відгуки
50Не раджу вступати в даний навчальний заклад.З кожним роком все гірше і гірше .
Я закінчила коледж у 2014 році вдячна усім викладачам які нам викладали свою науку щоб зробити знас спеціалістів,, але хочу сказати вам що такі відгуки як ви пишити дуже вражають такого небуло що ви тут виписуєте які гроші хто брав,, а як брали то вже їх вколеджі немає але скажу вам одне ви самі собі виноваті хто заставляє вас давати гроші потрібно вчитись щоб неходить до викладачів і клянчати оцінки і підсуаати їм гроші задумайтесь хто робить цю корупції окрім вас на першому місці,,,, Задумайтесь і нелийте бруду на коледж...
Не згідна з більшістю відгуків! коледж хороший , а викладачі найкращі!!! не потрібно наговорювати на економічне відділення! Завдяки цим викладачам я працюю по спеціальності і займаю престижну посаду! Для чого наговорювати на всіх ,якщо у ВАС був конфлікт з одним викладачем
Викладачі дуже хороші, приємні. Ніколи не було ніяких проблем. Завжди допоможуть, підтримають. Провчившись 4 роки, дуже задоволена. Рекомендую поступати. А ті хто пишуть не хороше, Будьте розумніші, не пишіть всяку фігню.
Дивіться також усі коледжі у Львові, ЗВО/ВНЗ у Львові, курси у Львові, репетиторів у Львові, тренінги у Львові, роботу у Львові.
Доступне місце розташування, забезпечені сучасними технологіями та облаштуванням. Приємні викладачі, легко знайти спільну мову, відчуваєш підтримку, мотивацію та задоволення від навчального процесу.☺