Золочівський коледж Львівського національного аграрного університету
Золочевский колледж Львовского национального аграрного университета
-
с. Новоселище
· , Золочівський район, Львівська обл., 80745
На мапі - zklnau.com.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
83204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
204 Тваринництво (на основі фахового молодшого бакалавра - інша спеціальність)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Заочне.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки навчання (01.11.2024 — 30.10.2026).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Тваринництво (на основі фахового молодшого бакалавра-інша спеціальність)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Ветеринарної медицини та технології тваринництва.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (додатковий набір на основі ПЗСО)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Ветеринарної медицини та технології тваринництва.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 8 місяців навчання (14.10.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 16 — 30 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (додатковий набір на основі кваліфікованого робітника)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Ветеринарної медицини та технології тваринництва.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 8 місяців навчання (14.10.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 16 — 30 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (додатковий набір)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Ветеринарної медицини та технології тваринництва.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 8 місяців навчання (14.10.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 16 — 30 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (додатковий набір)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Заочне.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки навчання (01.11.2024 — 30.10.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 16 — 30 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (додатковий набір)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Ветеринарної медицини та технології тваринництва.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 8 місяців навчання (14.10.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 16 — 30 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (кваліфікований робітник) - 1 курс
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Заочне.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки навчання (01.11.2024 — 30.10.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 5, контракт — 4.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (на базі кваліфікованого робітника додатковий набір)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Заочне.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки навчання (01.11.2024 — 30.10.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 16 — 30 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (повна загальна середня освіта) - 1 курс
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Заочне.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки навчання (01.11.2024 — 30.10.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 5, контракт — 4.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (скорочений термін навчання)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Ветеринарної медицини та технології тваринництва.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (інша спеціальність-додатковий набір)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Заочне.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки навчання (01.11.2024 — 30.10.2026).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 16 — 30 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (інша спеціальність-додатковий набір)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Ветеринарної медицини та технології тваринництва.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 8 місяців навчання (14.10.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 16 — 30 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва - 1 курс
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Ветеринарної медицини та технології тваринництва.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 липня.
- Місця: бюджет — 20, контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва - 1 курс ( на основі кваліфікованого робітника)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Ветеринарної медицини та технології тваринництва.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва - 1 курс (на основі кваліфікованого робітника)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Заочне.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки навчання (01.11.2024 — 30.10.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва - 1 курс (на основі повної загальної середньої освіти)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Заочне.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки навчання (01.11.2024 — 30.10.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва - 1 курс (інша спеціальність)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Заочне.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки навчання (01.11.2024 — 30.10.2026).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва - 1 курс (інша спеціальність)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Ветеринарної медицини та технології тваринництва.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва -1 курс (на основі повної загальної середньої освіти)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Ветеринарної медицини та технології тваринництва.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Відгуки
40Як можна зв‘язатися з приймальною комісією, бо номера телефонів, які подані не обслуговуються
Я випуску 1975 р. механізація,гарний технікум ,чудові роки пригадую дівчат багато ,дівчат
Дем'ян М.П випуску 1975р.механізація .Чудовий технікум ,хотів би бути на зустрічі випускників,але чомусь не було такої нагоди вже постарівся але як сьогоднішній день згадую ці танці, багато зустрічей з дівчатами,яких ми водили з першого гуртожитка в кіно на танці. У нас в групі був староста Сорока Василь, він був після війська, Барило Роман із Сокальщини ,Ференц Романа з Радехова .Цікаво було
Цього року виповнюється 60 років коледжу! В газеті"Народне слово" було опобліковано оголошення про святкування також в сайті коледжу та в засобах масової інформації...Золочів .нет. Святкування пройшло дуже...дуже гарно.Приємно,що тоді технікум,а тепер коледж так гарно підготовився до урочистостей,з нагоди ювілею.Приємно побачити викладачів,куратора ...згадуєш, аж сльози на очах.Дякую всім за роки навчання.Многая літ Вам, так тримати!
Дивіться також усі коледжі в с. Новоселищі.
Навчання якісне і ефективне коли Тебе навчають найкращі професіонали. Для багатьох із нас найкращим проявом вчителя у цьому коледжі є Ноджак Мар'яна Миколаївна, людина ,яка здатна вчити найбільшого неука,вміє жертвувати свої знання і час на благо студентів . Гордимося Вами Мар'яно Миколаївно і дякуємо за важливі життєві уроки і Вашу безкорисливість!!!