Відокремлений структурний підрозділ «Фаховий коледж бізнесу та харчових технологій Запорізького національного університету»
Обособленное структурное подразделение «Профессиональный колледж бизнеса и пищевых технологий Запорожского национального университета»
-
Запоріжжя
· вул. Шкільна, 1
На мапі - tk.znu.edu.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
35181 Харчові технології
181 Харчові технології (2 курс, МС, денна, контракт)
- Спеціальність «Харчові технології», на 2 курс.
- Факультет: Економіко-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2026).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 22 липня.
- Місця: контракт — 4.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (2 курс, ФМБ, денна форма, контракт)
- Спеціальність «Харчові технології», на 2 курс.
- Факультет: Економіко-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2026).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 22 липня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (БСО, 1 курс, бюджет, денна)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Економіко-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 липня.
- Місця: бюджет — 20.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (БСО, 1 курс, контракт, денна)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Економіко-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 30.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 липня.
- Місця: контракт — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (БСО, 1 курс, контракт, додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Економіко-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 30.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 15 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (КР, контракт, 1 курс, денна)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Економіко-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 5 місяців навчання (01.09.2024 — 10.02.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (МС, заочна, 2 курс, контракт)
- Спеціальність «Харчові технології», на 2 курс.
- Факультет: Економіко-технологічне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 22 липня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (ПЗСО, 1 курс, денна, бюджет)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Економіко-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (ПЗСО, 1 курс, заочна, контракт)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Економіко-технологічне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 22 липня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (ПЗСО, контракт, 1 курс, денна)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Економіко-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 7.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (ПЗСО, контракт, 1 курс, денна, додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Економіко-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 10.02.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 3 — 10 серпня.
- Місця: контракт — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (ФМБ, заочна, 2 курс, контракт)
- Спеціальність «Харчові технології», на 2 курс.
- Факультет: Економіко-технологічне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 22 липня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
Відгуки
36Совок, с старым зданием, старой программой и старыми учителями.
В этом году (2020), сдал документы надеюсь что не пожалею. А вот теперь скажу тем кто пишет взятки требуют, так это вздор, надо учиться а не валять дурака. И ещё насчёт того держут староперл, надо их на пенсию отправить, не вам решать кого и куда отправлять. К пожилым людям надо относиться с уважением, хотя бы за то что они не опуская рук и учат нас.
Мне 14 лет, перехожу в девятый класс, совсем недавно узнало про этот колледж мама будет отдавать меня на курсы в ТК ЗНУ, я советую этот колледж тем кто переходит в девятый класс, адже Торговий коледж-твій певний крок у твоє майбутнє..
не современно,програма 80 летней давности,практика как в совдепии ,особенно смешно когда это для заочников,имеющих уже опыт работы.Вообщем не рекамендую,как Советский союз.
Дивіться також усі коледжі в Запоріжжі, ЗВО/ВНЗ в Запоріжжі, курси в Запоріжжі, репетиторів в Запоріжжі, тренінги в Запоріжжі, роботу в Запоріжжі.
Обминайте цей заклад 10 дорогою. Нічого нового не почуєте, не узнаєте. Шарашкина контора.