Відокремлений структурний підрозділ «Бердянський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного»
Обособленное структурное подразделение «Бердянский профессиональный Таврический колледж государственного агротехнологического университета имени Дмитрия Моторного»
-
Запоріжжя
· вул. Жуковського, 66
На мапі - bc-tsatu.zp.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
78181 Харчові технології
181 Харчові технології (Бродильне виробництво і виноробство)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного".
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (02.09.2024 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 липня.
- Місця: бюджет — 7.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (Бродильне виробництво і виноробство)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного".
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (02.09.2024 — 29.01.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 4.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 130 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (Бродильне виробництво і виноробство)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного".
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (02.09.2024 — 29.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 1, контракт — 13.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (Бродильне виробництво і виноробство)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного".
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (02.09.2024 — 29.01.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 3, контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 130 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (Бродильне виробництво і виноробство)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного".
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (02.09.2024 — 29.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (Бродильне виробництво і виноробство)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного".
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (02.09.2024 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 16 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (Бродильне виробництво і виноробство)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного".
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (20.09.2024 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 13 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (Бродильне виробництво і виноробство)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного".
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (20.09.2024 — 29.01.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 13 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (Бродильне виробництво і виноробство)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного".
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (20.10.2024 — 20.02.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 11 жовтня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (Бродильне виробництво і виноробство)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного".
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (20.09.2024 — 29.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 13 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (Бродильне виробництво і виноробство)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного".
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (20.10.2024 — 20.02.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 11 жовтня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (Бродильне виробництво і виноробство)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного".
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (20.09.2024 — 29.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 13 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (Бродильне виробництво і виноробство)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного".
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (20.09.2024 — 29.01.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 13 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (Бродильне виробництво і виноробство)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного".
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (20.10.2024 — 20.02.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 11 жовтня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (Бродильне виробництво і виноробство)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного".
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (20.10.2024 — 20.02.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 11 жовтня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного".
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (02.09.2024 — 29.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 4.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного".
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (02.09.2024 — 29.01.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 4, контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 130 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного".
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (02.09.2024 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 липня.
- Місця: бюджет — 8.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного".
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (02.09.2024 — 29.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 2, контракт — 27.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного".
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (02.09.2024 — 29.01.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 4, контракт — 22.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 130 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного".
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (02.09.2024 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 16 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного".
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (20.09.2024 — 20.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 13 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного".
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (20.09.2024 — 29.01.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 13 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного".
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (20.10.2024 — 20.02.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 11 жовтня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного".
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (20.09.2024 — 29.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 13 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного".
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (20.10.2024 — 20.02.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 11 жовтня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного".
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (20.09.2024 — 29.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 13 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного".
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (20.09.2024 — 29.01.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 13 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного".
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (20.10.2024 — 20.02.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 11 жовтня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології (Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного".
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (20.10.2024 — 20.02.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 11 жовтня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
Відгуки
41Учився у 1981-85 роках. На цей час припало відзначення 60-річчя закладу, яке Жанна Миколаївна Шеховцова зробила справжнім святом. На моїх очах подвір'я технікуму було заасфальтоване дорогами і доріжками, а такожі з усіх сторін (крім переду) обнесене бетонним парканом, були побудовані тир, майстерні, де викладалася механізація, теплиця, закладені дерева та кущі навколо стадіону... З вдячністю згадую багатьох викладів... На "Фейсбуці" створив групу "Бердянський виноградарний технікум", до якої запрошую випускників, викладачів усіх часів, а також сучасних студентів закладу
Техникум супер.Огромное спасибо Валентине Федоровне.Привет своим однокурсникам.ВЫПУСК 2007.Классные были времена.И надеюсь на встречу .БЕРДЯНСК СУПЕР.
Техникум отличны, директор Замечательный, но не живите в общаге, комендант Надежда Викторовна просто не адекватна
Наталья , выпуск 1997. Техникум классный, преподаватели сильные.Классное было время! Советую поступать
Дивіться також усі коледжі в Запоріжжі, ЗВО/ВНЗ в Запоріжжі, курси в Запоріжжі, репетиторів в Запоріжжі, тренінги в Запоріжжі, роботу в Запоріжжі.
Училась в1972-1973 годах, не закончила. Теперь об этом жалею. Остались тёплые воспоминания