Економіко-правовий фаховий коледж київського кооперативного інституту бізнесу і права

Економіко-правовий фаховий коледж київського кооперативного інституту бізнесу і права

Экономико-правовой профессиональный колледж киевского кооперативного института бизнеса и права




  • денна, заочна
  • Статус приватний. I рівень акредитації.

Спеціальності та освітні програми

174
Конкурсні пропозиції з офіційної бази ЄДЕБО
Фільтри
1

241 Готельно-ресторанна справа

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 9 місяців навчання (30.09.2024 — 30.06.2026).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 2 — 23 вересня.
  • Місця: контракт — 1.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
  • Заочна форма навчання.
  • 1 рік 9 місяців навчання (30.09.2024 — 30.06.2026).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 2 — 23 вересня.
  • Місця: контракт — 1.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 1.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
  • Заочна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 1.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 2 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
  • Заочна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 1.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 13 липня.
  • Місця: контракт — 30.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 20.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
  • Заочна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 15.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
  • Заочна форма навчання.
  • 1 рік 9 місяців навчання (30.09.2024 — 30.06.2026).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 2 — 23 вересня.
  • Місця: контракт — 4.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
  • Заочна форма навчання.
  • 1 рік 8 місяців навчання (31.10.2024 — 30.06.2026).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 24 жовтня.
  • Місця: контракт — 2.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 9 місяців навчання (30.09.2024 — 30.06.2026).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 2 — 23 вересня.
  • Місця: контракт — 19.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 8 місяців навчання (31.10.2024 — 30.06.2026).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 24 жовтня.
  • Місця: контракт — 2.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 9 місяців навчання (30.09.2024 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 2 — 23 вересня.
  • Місця: контракт — 30.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 8 місяців навчання (31.10.2024 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 24 жовтня.
  • Місця: контракт — 20.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
  • Денна форма навчання.
  • 8 місяців навчання (31.10.2024 — 30.06.2025).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 24 жовтня.
  • Місця: контракт — 2.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
  • Заочна форма навчання.
  • 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2025).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 15.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
  • Заочна форма навчання.
  • 8 місяців навчання (31.10.2024 — 30.06.2025).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 24 жовтня.
  • Місця: контракт — 1.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
  • Денна форма навчання.
  • 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2025).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 25.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
  • Денна форма навчання.
  • 9 місяців навчання (30.09.2024 — 30.06.2025).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 2 — 23 вересня.
  • Місця: контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
  • Заочна форма навчання.
  • 9 місяців навчання (30.09.2024 — 30.06.2025).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 2 — 23 вересня.
  • Місця: контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 2 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 1.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист


Відгуки

37
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

У відповідь на коментар Єгора хочу зазначити, що дерев'яних вікон в закладі немає із 2009 р., а викладача, якого він називає, в закладі ніколи не було. Тому, хотілося б уточнення за який коледж мова.

,

Найжахливіший коледж у житті. Вчительський склад змінюється постійно, а оцінюють однакові завдання у учнів по-різному, в залежності від ставлення вчителя до того, хто навчається. Будівля в неописаному стані, де немає навіть нормального укриття, де тільки-тільки почали замінювати вікна в навчальних аудиторіях (з дерев'яних на більш нові), де кураторам байдуже на їх студентів, і вони не можуть проконсультуватися в разі чого, де зимою в верхньому одязі холодно, бо відсутнє опалення. Також, попри все це, медична сестра знаходиться лише до 12-ти години. І якщо стане погано після цього часу, лишається лише додому йти, без єдиної можливості отримати медичну допомогу. Єдиною приємною людиною була Сервецька Юлія Володимирівна. Окрема шана їй!

,

Мені подобається Багато усього проводиться До ЗНО добре підготували. За взятки ніколи не чув а по всьому коледжу висять таблички на які направити телефон і можна написати прямо ректору.

,

Ужасный колледж !!!!взятки берут за всё подряд ,обнаглели вкрай. Взятки берут прям на паре .Недавно не допустили на сессию студентку которая шла на красный диплом!!!!!

,

Я тільки подала документи на навчання, але перші враження склались дуже позитивні, в приймальній комісії працює Роман Юрійович який дуже відповідально і душевно ставиться до кожного хто подає документи на вступ, надіюсь що і від навчання отримаю максимум задоволення і користі в подальшому житті.


Дивіться також усі коледжі в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.

  • пров. Зоряний, 1/5, м. Київ
  • (050) 341-42-42
    (044) 355-02-42
    (095) 110-12-12
    (050) 388-74-93
  • Приватний.
  • пров. Тбіліський, буд. 4/10, офіс 117-а, м. Київ
  • (067) 623-33-55
  • Приватний. Рівень акредитації II.
  • вул. Метробудівська, 5-а, м. Київ, 03065
  • (044) 465-74-17
    (044) 583-37-75
    (067) 617-89-19
  • Державний.