Економіко-правовий фаховий коледж київського кооперативного інституту бізнесу і права
Экономико-правовой профессиональный колледж киевского кооперативного института бизнеса и права
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
174181 Харчові технології
181 Харчові технології , ПЗСО, денна (2 сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 9 місяців навчання (30.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 23 вересня.
- Місця: контракт — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології вступ на основі молодшого спеціаліста 2 курс, заочна
- Спеціальність «Харчові технології», на 2 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології з дипломом КР з іншої професії, 2 курс заочна форма (2 сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 9 місяців навчання (30.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 23 вересня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології з дипломом КР з іншої професії, 2 курс, денна форма
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології з дипломом КР з іншої професії, 2 курс, денна форма
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 9 місяців навчання (30.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 23 вересня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології з дипломом КР з іншої професії, 2 курс, заочна форма (1 сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології, 1 курс, вступ БЗСО (1 сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 липня.
- Місця: контракт — 50.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології, 2 курс, вступ ПЗСО, денна (1 сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 30.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології, 2 курс, вступ ПЗСО, заочна, (1 сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології, 2 курс, вступ ПЗСО, заочна, (2 сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 9 місяців навчання (30.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 23 вересня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології, 2 курс, вступ ПЗСО, заочна, (3 сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 8 місяців навчання (31.10.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 24 жовтня.
- Місця: контракт — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології, вступ БЗСО (2 сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 9 місяців навчання (30.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 23 вересня.
- Місця: контракт — 20.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології, вступ на основі БЗСО, (3 сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 8 місяців навчання (31.10.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 24 жовтня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології, вступ на основі Молодшого спеціаліста, 2 курс денна
- Спеціальність «Харчові технології», на 2 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології, вступ на основі кваліфікованого робітника денна (1 сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2025).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 20.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології, вступ на основі кваліфікованого робітника денна (2 сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 9 місяців навчання (30.09.2024 — 30.06.2025).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 23 вересня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології, вступ на основі кваліфікованого робітника денна (3 сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 8 місяців навчання (31.10.2024 — 30.06.2025).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 24 жовтня.
- Місця: контракт — 4.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології, вступ на основі кваліфікованого робітника заочна (1 сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Заочна форма навчання.
- 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2025).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології, вступ на основі кваліфікованого робітника, заочна (3 сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Заочна форма навчання.
- 8 місяців навчання (31.10.2024 — 30.06.2025).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 24 жовтня.
- Місця: контракт — 4.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології, вступ на осногві кваліфікованого робітника заочна (2 сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Заочна форма навчання.
- 9 місяців навчання (30.09.2024 — 30.06.2025).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 23 вересня.
- Місця: контракт — 8.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології. ПЗСО, д.ф. (3 сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 8 місяців навчання (31.10.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 24 жовтня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
Відгуки
37Найжахливіший коледж у житті. Вчительський склад змінюється постійно, а оцінюють однакові завдання у учнів по-різному, в залежності від ставлення вчителя до того, хто навчається. Будівля в неописаному стані, де немає навіть нормального укриття, де тільки-тільки почали замінювати вікна в навчальних аудиторіях (з дерев'яних на більш нові), де кураторам байдуже на їх студентів, і вони не можуть проконсультуватися в разі чого, де зимою в верхньому одязі холодно, бо відсутнє опалення. Також, попри все це, медична сестра знаходиться лише до 12-ти години. І якщо стане погано після цього часу, лишається лише додому йти, без єдиної можливості отримати медичну допомогу. Єдиною приємною людиною була Сервецька Юлія Володимирівна. Окрема шана їй!
Мені подобається Багато усього проводиться До ЗНО добре підготували. За взятки ніколи не чув а по всьому коледжу висять таблички на які направити телефон і можна написати прямо ректору.
Ужасный колледж !!!!взятки берут за всё подряд ,обнаглели вкрай. Взятки берут прям на паре .Недавно не допустили на сессию студентку которая шла на красный диплом!!!!!
Я тільки подала документи на навчання, але перші враження склались дуже позитивні, в приймальній комісії працює Роман Юрійович який дуже відповідально і душевно ставиться до кожного хто подає документи на вступ, надіюсь що і від навчання отримаю максимум задоволення і користі в подальшому житті.
Дивіться також усі коледжі в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.
У відповідь на коментар Єгора хочу зазначити, що дерев'яних вікон в закладі немає із 2009 р., а викладача, якого він називає, в закладі ніколи не було. Тому, хотілося б уточнення за який коледж мова.