Новочорторийський технолого-економічний фаховий коледж
Новочерторыйский технолого-экономический профессиональный колледж
-
с. Нова Чортория
· вул. Незалежності, 36, Житомирська обл.
На мапі - ntefc.edu.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
65204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
204 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 01.07.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 липня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 120 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 01.07.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 120 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 01.07.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 24, контракт — 21.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 120 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва платна
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва платна
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва платна (2 СЕСІЯ)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 15 — 26 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 01.07.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 120 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 липня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 01.07.2027).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва платна (2 сесія)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 20 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва платна (2 сесія)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 15 — 26 серпня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва платна (2 сесія)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 01.07.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 15 — 26 серпня.
- Місця: контракт — 11.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва платна (3 сесія)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.10.2024 — 01.07.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 9 — 23 вересня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва платна (3 сесія)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.10.2024 — 01.07.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 9 — 23 вересня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Відгуки
64Як був радгосп було важко та це був прекрасний час для нас який ми провели з нашими наставниками пречудово дякую
Навчався на відділенні вет.медицини 2014/2018 років. Викладачі чудові хоч і вимогливі чудово знають свій предмет і пояснять так що все зрозуміло. Завідуюча відділенням чудова жінка,яка завжди дасть пораду якщо це потрібно і допоможе - Лариса Миколаївна наче друга мама. Також там працює дві чудові викладачки які викладають свій предмет наскільки добре,що вони стають одні із улюблених це Тетяна Максимівна і Лариса Юхимівна. Сам технікум знаходиться в мальовничому місці яке має досить цікаву історію. У технікумі постійно проходять різні цікаві заходи. Не шкодую, що навчався там
Я навчаюсь на 2 курсі Ветиринарне відділення. Я дякую тим викладачам які вкладають в нас душу і дають нам знання. Найбільше я вдячна Павлючик Ларисі Миколаївні це викладач з великої букви. Розумна, добра, турботлива, для мене як мама. Завжди допоможе. Технікум хороший хоч і старенький. Одні студенти кажуть що тут вчитись неможливо все старе і хитається. Для мене, наприклад, неважливо які парти і вікна адже я прийшла сюди навчатись і здобувати знання. Хто хоче той шукає можливість а хто не хоче той причину. Хто хоче вчитись він знайде тисячу способів для того. А хто не хоче той знайде тисячу і одну причину для того щоб не навчатись ( то парти не такі, то викладачі тихо розмовляють, то одногрупники не дружать). Якщо хочете навчатись то проходьте на навчання тут дуже КЛАСНО!!!
Хороший технікум,навчавсь 1998-2002р.,із отриманими знаннями було легко навчатись в ЖНАЄУ,хороша школа життя,багато хороших викладачів
Дивіться також усі коледжі в с. Новій Чорторії.
Навчався 1976-1980 роках,дуже гарний технікум запамятались вчителі наставники класний керівник Манойло О.А .Ляшук Т,Пушкарук І,та багато інших чудових і гарних вчителів .