Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торгово-економічного університету

Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торгово-економічного університету

Житомирский торгово-экономический профессиональный колледж Государственного торгово-экономического университета




  • денна, заочна
  • Статус державний. I рівень акредитації.

Спеціальності та освітні програми

41
Конкурсні пропозиції з офіційної бази ЄДЕБО
Фільтри
1

181 Харчові технології

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Ресторанного та туристичного бізнесу.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 14.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 100 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Ресторанного та туристичного бізнесу.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 13 липня.
  • Місця: контракт — 18.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

1 ≥ 100 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Ресторанного та туристичного бізнесу.
  • Заочна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 15.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Ресторанного та туристичного бізнесу.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 15 серпня.
  • Місця: контракт — 30.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Ресторанного та туристичного бізнесу.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 13 липня.
  • Місця: контракт — 15.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

1 ≥ 100 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Ресторанного та туристичного бізнесу.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 15 серпня.
  • Місця: контракт — 25.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист


Відгуки

221
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Навчаюся на Товарознавця в митній справі. Викладачі мають доброзичневе ставлення до всіх без виключення одногрупників. Я жодного разу не пошкодувала про вступ у торговельно-економічний коледж, бо вчитися не важко, багато вільного часу, робимо досліди з товарами, ходимо на екскурсії по напрямку бізнесу і якості товарів. Мені запропонували роботу на місці моєї практики. Я зробила правильний вибір-однозначно найкращий коледж. Далі буду вступати на заочну форму інституту, який розміщений у будівлі цього ж коледжу.

,

Рекомендую! Навчаюся за освітн.програмою "Товарознавство в митній справі". Вступив після 11 класу-на 2 роки. Навчатися легко, цікаво, без напруги, навіть, перейшов на бюджет. Гуртожиток є!

,

Високий рівень викладання та професійність викладацького складу. Всі викладачі є справжніми експертами у своїх галузях і завжди готові допомогти студентам розібратися у складних питаннях. Також варто відзначити дружню та підтримуючу атмосферу в коледжі. Рекомендую цей коледж всім, хто прагне отримати якісну освіту і розвиватися як професіонал у своїй галузі.

,

Найкращий коледж в Житомирі! Навчання цікаве, ефективне та корисне! Викладачі суперові, завжди раді допомогти студентам. Однозначно рекомендую!

,

Рекомендую! Перейшла на другий курс. Все влаштовує: позитивні та сучасні викладачі, зручне розташування близько центру, широкий вибір спеціальності та розвинута інфраструктура.


Дивіться також усі коледжі в Житомирі, ЗВО/ВНЗ в Житомирі, курси в Житомирі, репетиторів в Житомирі, роботу в Житомирі.

  • вул. Перемоги, 26-а, м. Житомир
  • (0412) 42-49-73
    (068) 058-90-91
    (093) 75-17-111
  • Приватний. Рівень акредитації I.
  • вул. Старовільська, 9-а, м. Житомир
  • (0412) 42-62-57
    (0412) 42-62-56
  • Державний. Рівень акредитації I.
  • вул. Київська, 82, м. Житомир
  • (0412) 43-40-10
    (067) 551-69-53
  • Приватний.