Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торгово-економічного університету
Житомирский торгово-экономический профессиональный колледж Государственного торгово-экономического университета
-
Житомир
· вул. Чуднівська, 101
На мапі - ztec.com.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
41181 Харчові технології
181 Виробництво харчової продукції (ВХП-21 ПЗСО)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Ресторанного та туристичного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 14.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Виробництво харчової продукції (ВХП-22 )
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Ресторанного та туристичного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 липня.
- Місця: контракт — 18.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Виробництво харчової продукції (ЗВХП-10с)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Ресторанного та туристичного бізнесу.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Виробництво харчової продукції (додатковий ВХП-22)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Ресторанного та туристичного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 15 серпня.
- Місця: контракт — 30.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Технологія і організація ресторанного бізнесу (РБ-2 )
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Ресторанного та туристичного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 липня.
- Місця: контракт — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Технологія і організація ресторанного бізнесу (додатковий РБ-2)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Ресторанного та туристичного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 15 серпня.
- Місця: контракт — 25.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
Відгуки
221Рекомендую! Навчаюся за освітн.програмою "Товарознавство в митній справі". Вступив після 11 класу-на 2 роки. Навчатися легко, цікаво, без напруги, навіть, перейшов на бюджет. Гуртожиток є!
Високий рівень викладання та професійність викладацького складу. Всі викладачі є справжніми експертами у своїх галузях і завжди готові допомогти студентам розібратися у складних питаннях. Також варто відзначити дружню та підтримуючу атмосферу в коледжі. Рекомендую цей коледж всім, хто прагне отримати якісну освіту і розвиватися як професіонал у своїй галузі.
Найкращий коледж в Житомирі! Навчання цікаве, ефективне та корисне! Викладачі суперові, завжди раді допомогти студентам. Однозначно рекомендую!
Рекомендую! Перейшла на другий курс. Все влаштовує: позитивні та сучасні викладачі, зручне розташування близько центру, широкий вибір спеціальності та розвинута інфраструктура.
Дивіться також усі коледжі в Житомирі, ЗВО/ВНЗ в Житомирі, курси в Житомирі, репетиторів в Житомирі, роботу в Житомирі.
Навчаюся на Товарознавця в митній справі. Викладачі мають доброзичневе ставлення до всіх без виключення одногрупників. Я жодного разу не пошкодувала про вступ у торговельно-економічний коледж, бо вчитися не важко, багато вільного часу, робимо досліди з товарами, ходимо на екскурсії по напрямку бізнесу і якості товарів. Мені запропонували роботу на місці моєї практики. Я зробила правильний вибір-однозначно найкращий коледж. Далі буду вступати на заочну форму інституту, який розміщений у будівлі цього ж коледжу.