Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу

Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу

Киевское областное высшее профессиональное училище пищевых технологий и ресторанного сервиса




  • денна
  • Статус державний. I рівень акредитації.

Спеціальності та освітні програми

1
Конкурсні пропозиції з офіційної бази ЄДЕБО
Фільтри
1

181 Харчові технології

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2026).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 20.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 100 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист


Відгуки

Керівництво цього навчального закладу ухвалило рішення не дозволяти оцінки та коментарі.


Дивіться також усі коледжі в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.

  • вул. Князя Романа Мстиславича, 26, м. Київ, 02192
  • (044) 592-29-01
    (044) 543 -88-14
    (044) 543 -13-03
  • Державний. Рівень акредитації I.
  • вул. Кільцева дорога, 4-а, м. Київ, 03170
  • (044) 276-57-72
    (098) 602-12-10
  • Державний. Рівень акредитації I.
  • вул. Львівська, 23, м. Київ, 04071
  • (067) 406-53-92
    (097) 739-54-85
  • Приватний.