Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу

Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу

Киевское областное высшее профессиональное училище пищевых технологий и ресторанного сервиса




  • денна
  • Статус державний. I рівень акредитації.

Спеціальності та освітні програми

1
Конкурсні пропозиції з офіційної бази ЄДЕБО
Фільтри

181 Харчові технології

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2026).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 20.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 100 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист


Відгуки

Керівництво цього навчального закладу ухвалило рішення не дозволяти оцінки та коментарі.


Дивіться також усі коледжі в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.

  • вул. Братська, 12, м. Київ, 04070
  • (044) 428-71-04
    (044) 428-71-07
    (097) 005-84-95
    (063) 622-93-47
  • Державний. Рівень акредитації III.
  • вул. Ломоносова, 18, м. Київ, 03022
  • (044) 258-20-29
  • Приватний. Рівень акредитації I.
  • вул. Дмитра Дорошенка, 57, м. Київ, 01042
  • (044) 529-31-51
    (044) 529-73-41
    (050) 357-14-82
    (097) 494-46-76
    (096) 940-34-95
    (067) 898-45-47
    (066) 460-43-92
  • Державний. Рівень акредитації II.