ВСП «Технологічно-промисловий фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету»
ОСП «Технологически-промышленный профессиональный колледж Винницкого национального аграрного университета»
-
Вінниця
· просп. Юності, 8, 21021
На мапі - tpk-vnau.org
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
36181 Харчові технології
181 Виробництво харчової продукції БЗСО 1 курс
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.08.2024 — 31.12.2027).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 липня.
- Місця: бюджет — 15, контракт — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Виробництво харчової продукції ПЗСО 2 курс
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (15.08.2024 — 31.12.2026).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 5, контракт — 12.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 120 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Виробництво хліба, кондитерських макаронних виробів і харчових концентратів БЗСО 1 курс
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.08.2024 — 31.12.2027).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 липня.
- Місця: бюджет — 20, контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Виробництво хліба, кондитерських макаронних виробів і харчових концентратів ПЗСО 2 курс
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (15.08.2024 — 31.12.2026).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 4, контракт — 7.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 120 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий набір Виробництво харчової продукції БЗСО 1 курс
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (15.08.2024 — 31.12.2027).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 9 серпня.
- Місця: контракт — 14.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий набір Виробництво харчової продукції ПЗСО 2 курс
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (15.09.2024 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 9 вересня.
- Місця: контракт — 6.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий набір Виробництво хліба, кондитерських макаронних виробів і харчових концентратів БЗСО 1 курс
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (15.08.2024 — 31.12.2027).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 9 серпня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий набір Зберігання, консервування та переробка м'яса ПЗСО ЗНО 2 курс
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (15.09.2024 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 9 вересня.
- Місця: контракт — 6.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий набір Зберігання, консервування та переробка м`яса БЗСО 1 курс
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (15.08.2024 — 31.12.2027).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 9 серпня.
- Місця: контракт — 35.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий набір Зберігання, консервування та переробка молока БЗСО 1 курс
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (15.08.2024 — 31.12.2027).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 9 серпня.
- Місця: контракт — 35.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий набір Зберігання, консервування та переробка молока ПЗСО ЗНО 2 курс
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (15.09.2024 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 1 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий набір Технологія м'яса Заочне ПЗСО
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Заочне.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (15.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 9 вересня.
- Місця: контракт — 4.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Додатковий набір Технологія молока Заочне ПЗСО
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Заочне.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (15.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 9 вересня.
- Місця: контракт — 4.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Зберігання, консервування та переробка м'яса БЗСО 1 курс
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.08.2024 — 31.12.2027).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 липня.
- Місця: бюджет — 10, контракт — 35.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Зберігання, консервування та переробка м'яса КР 2 курс
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (15.08.2024 — 31.12.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 1, контракт — 9.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 120 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Зберігання, консервування та переробка м'яса КР Заочна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Заочне.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (15.08.2024 — 30.05.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Зберігання, консервування та переробка м'яса ПЗСО ЗНО 2 курс
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (15.08.2024 — 31.12.2026).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 5, контракт — 18.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 120 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Зберігання, консервування та переробка м'яса ПЗСО ЗНО Заочна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Заочне.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (15.08.2024 — 30.05.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 4.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Зберігання, консервування та переробка молока БЗСО 1 курс
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.08.2024 — 31.12.2027).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 липня.
- Місця: бюджет — 10, контракт — 35.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Зберігання, консервування та переробка молока КР 2 курс
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (15.08.2024 — 31.12.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 1, контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 120 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Зберігання, консервування та переробка молока КР заочна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Заочне.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (15.08.2024 — 30.05.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Зберігання, консервування та переробка молока ПЗСО ЗНО 2 курс
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (15.08.2024 — 31.12.2026).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 6, контракт — 20.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 120 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Зберігання, консервування та переробка молока ПЗСО ЗНО заочна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Заочне.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (15.08.2024 — 30.05.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 4.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
Відгуки
119Жахливий навчальний заклад! Навчання починається в серпні, з цього року зробили шести днівку. Для дітей віком 15-16 років це велике навантаження, адже щодня по 4-5 пар. Через шести днівку діти взимку сидять на канікулах 3 місяці, навіщо це? Є викладачі, які нахабно відносяться до дітей та принижують їх. Корупція невелика, але присутня. Загалом, що університет, що коледж вступати не варто.
Дуже сподобались підготовчі курси. Класна атмосфера, чудові викладачі. Мрію вже цього року стати студенткою цього коледжу!
Відвідуємо підготовчі курси, дитині подобається. Мінус - дистанційно. Поступати будемо однозначно.Рекомендуємо!
Дуже подобається навчатися! СтудРада рулить! У нас постійний двіж і різноманітні заходи! Запрошуємо! Не пожалкуєте!)
Дивіться також усі коледжі в Вінниці, ЗВО/ВНЗ в Вінниці, курси в Вінниці, репетиторів в Вінниці, роботу в Вінниці.
Ще хочу додати за стипендію. Її скорочують без причин та пояснень. В один місяць може прийти 600 грн, в інший 1000 грн, хоча має бути 1510 грн. Цю стипендію ніхто не повертає і не поверне.