ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України»

ОСП «Немешаевский профессиональный колледж НУБиП Украины»




  • денна, заочна
  • Статус державний. I рівень акредитації.

Спеціальності та освітні програми

145
Конкурсні пропозиції з офіційної бази ЄДЕБО
Фільтри
1

181 Харчові технології

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технології харчового виробництва.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (25.09.2024 — 28.02.2027).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 26 серпня — 13 вересня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технології харчового виробництва.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технології харчового виробництва.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 13 липня.
  • Місця: бюджет — 17.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

1 ≥ 0 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технології харчового виробництва.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 13 липня.
  • Місця: бюджет — 17, контракт — 2.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

1 ≥ 100 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технології харчового виробництва.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (25.09.2024 — 28.02.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 19 серпня — 13 вересня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технології харчового виробництва.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 29 липня — 19 серпня.
  • Місця: контракт — 3.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технології харчового виробництва.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 29 липня — 19 серпня.
  • Місця: контракт — 3.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 2 курс.
  • Факультет: Технології харчового виробництва.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (24.09.2024 — 28.02.2027).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 19 серпня — 13 вересня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 2 курс.
  • Факультет: Технології харчового виробництва.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технології харчового виробництва.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (24.09.2024 — 28.02.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 19 серпня — 13 вересня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технології харчового виробництва.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технології харчового виробництва.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 2 курс.
  • Факультет: Технології харчового виробництва.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (24.09.2024 — 28.02.2027).
  • Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 19 серпня — 13 вересня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 2 курс.
  • Факультет: Технології харчового виробництва.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
  • Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 2 курс.
  • Факультет: Технології харчового виробництва.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 2 курс.
  • Факультет: Технології харчового виробництва.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (24.09.2024 — 28.02.2027).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 19 серпня — 13 вересня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технології харчового виробництва.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 7.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технології харчового виробництва.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (24.09.2024 — 28.02.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 19 серпня — 13 вересня.
  • Місця: контракт — 1.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технології харчового виробництва.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (25.09.2024 — 28.02.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 26 серпня — 13 вересня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 2 курс.
  • Факультет: Технології харчового виробництва.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (24.09.2024 — 28.02.2027).
  • Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 19 серпня — 13 вересня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 2 курс.
  • Факультет: Технології харчового виробництва.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
  • Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (25.09.2024 — 28.02.2027).
  • Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 26 серпня — 13 вересня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
  • Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технології харчового виробництва.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (25.09.2024 — 28.02.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 19 серпня — 13 вересня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист


Відгуки

130
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Дуже погано що свою дитину віддала, тут дитину не вчать взагалі нічим, тільки дрова рубати.Викладачі звільняються, бази нема ніякої.здавати гроші на повітря потрібно, якщо ні, відрахують.

,

Моя донька навчається вже на ІІІ курсі коледжу. І вона, і я задоволені процесом навчання, не дивлячись на те, що проходить воно в змішаному форматі - адже спочатку були карантини, а тепер...військовий стан. Але не дивлячись ні на що викладачі проводять всі пари дуже відповідально і знання дають. Ті, хто прагне навчитися - ті й навчаються. А незадоволених...їх завжди вистачає...на жаль... Але про відділення "Аграрний бізнес" та й про весь коледж загалом можу залишити тільки найкращі відгуки. Дякую колективу коледжу.

,

Коледж прекрасний! Мій син закінчує навчання і хочу сказати, що і він і я дуже задоволені. Дуже знаючі викладачі. Дуже гарно впорядкована територія. Гарне студмістечко. Да, взимку трохи було холодновато, але ми всі розуміємо, що в теперішній ситуації і при таких цінах на газ, і вдома економимо. Тож не треба нагнітати. Тут дуже смачно годують, і, головне, не дорого! Рекомендую!

,

Не йдіть сюди навчатись. Тут замість навчання з вас можуть зробити тільки прибиральника.Про корупцію взагалі мовчу. Кожна сесія тобі відкрито натякають якщо не даси то і не здаст

,

Без матов не обойтись . При поступлении вешают лапшу на уши мол будет практика в Германии а в итоге ты будешь ехать соберать клубнику ))) Про корупцию все и так ясно .


Дивіться також усі коледжі в смт Немішаєвому.