ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України»
ОСП «Немешаевский профессиональный колледж НУБиП Украины»
-
смт Немішаєве
· вул. Технікумівська, 4, Київська обл., 07854
На мапі - ndak.com.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
145181 Харчові технології
181 181 Харчові технології, банківська справа та страхування на основі молодшого спеціаліста, заочна форма навчання, на перший рік навчання, додатковий прийом.(ОПП Зберігання, консервування та переробка молока)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технології харчового виробництва.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (25.09.2024 — 28.02.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 26 серпня — 13 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології, банківська справа та страхування на основі молодшого спеціаліста, заочна форма навчання, на перший рік навчання, основний прийом.(ОПП Зберігання, консервування та переробка молока)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технології харчового виробництва.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології, фаховий молодший бакалавр на основі базової загальної середньої освіти, на 1 курс, денна форма навчання (Виробництво хліба, макаронних, кондитерських виробів і харчових концентратів)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технології харчового виробництва.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 липня.
- Місця: бюджет — 17.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології, фаховий молодший бакалавр на основі базової загальної середньої освіти, на 1 курс, денна форма навчання (Зберігання,консервування та переробка молока)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технології харчового виробництва.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 липня.
- Місця: бюджет — 17, контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології, фаховий молодший бакалавр на основі базової загальної середньої освіти, на 1 курс, денна форма навчання дадатковий набір на контракт (Виробництво хліба, макаронних, кондитерських виробів і харчових концентратів)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технології харчового виробництва.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (25.09.2024 — 28.02.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 19 серпня — 13 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології, фаховий молодший бакалавр на основі базової загальної середньої освіти, на 1 курс, денна форма навчання додатковий набір на контракт (Виробництво хліба, макаронних, кондитерських виробів і харчових концентратів)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технології харчового виробництва.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 29 липня — 19 серпня.
- Місця: контракт — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології, фаховий молодший бакалавр на основі базової загальної середньої освіти, на 1 курс, денна форма навчання, додатковий прийом на контракт. (Зберігання,консервування та переробка молока)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технології харчового виробництва.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 29 липня — 19 серпня.
- Місця: контракт — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології, фаховий молодший бакалавр на основі молодшого спеціаліста, на 1 рік навчання, денна форма навчання додатковий набір на контракт (Виробництво хліба, макаронних, кондитерських виробів і харчових концентратів)
- Спеціальність «Харчові технології», на 2 курс.
- Факультет: Технології харчового виробництва.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (24.09.2024 — 28.02.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 19 серпня — 13 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології, фаховий молодший бакалавр на основі молодшого спеціаліста, на 1 рік навчання, денна форма навчання основний набір на контракт (Виробництво хліба, макаронних, кондитерських виробів і харчових концентратів)
- Спеціальність «Харчові технології», на 2 курс.
- Факультет: Технології харчового виробництва.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології, фаховий молодший бакалавр на основі повної загальної середньої освіти, на 1 рік навчання, денна форма навчання додатковий набір на контракт (Виробництво хліба, макаронних, кондитерських виробів і харчових концентратів)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технології харчового виробництва.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (24.09.2024 — 28.02.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 19 серпня — 13 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології, фаховий молодший бакалавр на основі повної загальної середньої освіти, на 1 рік навчання, денна форма навчання основний набір на контракт (Виробництво хліба, макаронних, кондитерських виробів і харчових концентратів)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технології харчового виробництва.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології, фаховий молодший бакалавр на основі повної загальної середньої освіти, на 1 рік навчання, заочна форма навчання, основний прийом на контракт. (Зберігання,консервування та переробка молока)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технології харчового виробництва.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології, фаховий молодший бакалавр на основі фахового молодшого бакалавра, на 1 рік навчання, денна форма навчання додатковий набір на контракт (Виробництво хліба, макаронних, кондитерських виробів і харчових концентратів)
- Спеціальність «Харчові технології», на 2 курс.
- Факультет: Технології харчового виробництва.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (24.09.2024 — 28.02.2027).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 19 серпня — 13 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології, фаховий молодший бакалавр на основі фахового молодшого бакалавра, на 1 рік навчання, денна форма навчання основний набір на контракт (Виробництво хліба, макаронних, кондитерських виробів і харчових концентратів)
- Спеціальність «Харчові технології», на 2 курс.
- Факультет: Технології харчового виробництва.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології на основі молодшого спеціаліста, денна форма, на перший рік навчання, додатковий набір. (Зберігання,консервування та переробка молока)
- Спеціальність «Харчові технології», на 2 курс.
- Факультет: Технології харчового виробництва.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології на основі молодшого спеціаліста, денна форма, на перший рік навчання, додатковий набір.(2) (Зберігання,консервування та переробка молока)
- Спеціальність «Харчові технології», на 2 курс.
- Факультет: Технології харчового виробництва.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (24.09.2024 — 28.02.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 19 серпня — 13 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології на основі повної загальної середньої освіти, денна форма, на перший рік навчання , основний прийом. (Зберігання,консервування та переробка молока)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технології харчового виробництва.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 7.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології на основі повної загальної середньої освіти, денна форма, на перший рік навчання, додатковий набір. (Зберігання,консервування та переробка молока)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технології харчового виробництва.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (24.09.2024 — 28.02.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 19 серпня — 13 вересня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології на основі повної загальної середньої освіти, заочна форма, на перший рік навчання, додатковий набір. (Зберігання,консервування та переробка молока)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технології харчового виробництва.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (25.09.2024 — 28.02.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 26 серпня — 13 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології на основі фахового молодшого бакалавра, денна форма, на перший рік навчання, додатковий набір. (Зберігання,консервування та переробка молока)
- Спеціальність «Харчові технології», на 2 курс.
- Факультет: Технології харчового виробництва.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (24.09.2024 — 28.02.2027).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 19 серпня — 13 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології на основі фахового молодшого бакалавра, денна форма, на перший рік навчання, основний набір. (Зберігання,консервування та переробка молока)
- Спеціальність «Харчові технології», на 2 курс.
- Факультет: Технології харчового виробництва.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології на основі фахового молодшого бакалавра, заочна форма, на перший рік навчання, додатковий набір. (Зберігання,консервування та переробка молока)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (25.09.2024 — 28.02.2027).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 26 серпня — 13 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології на основі фахового молодшого бакалавра, заочна форма, на перший рік навчання, основний набір. (Зберігання,консервування та переробка молока)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології, фаховий молодший бакалавр на основі базової загальної середньої освіти, на 1 курс, денна форма навчання, додатковий прийом на контракт (2). (Зберігання,консервування та переробка молока)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технології харчового виробництва.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (25.09.2024 — 28.02.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 19 серпня — 13 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
Відгуки
130Моя донька навчається вже на ІІІ курсі коледжу. І вона, і я задоволені процесом навчання, не дивлячись на те, що проходить воно в змішаному форматі - адже спочатку були карантини, а тепер...військовий стан. Але не дивлячись ні на що викладачі проводять всі пари дуже відповідально і знання дають. Ті, хто прагне навчитися - ті й навчаються. А незадоволених...їх завжди вистачає...на жаль... Але про відділення "Аграрний бізнес" та й про весь коледж загалом можу залишити тільки найкращі відгуки. Дякую колективу коледжу.
Коледж прекрасний! Мій син закінчує навчання і хочу сказати, що і він і я дуже задоволені. Дуже знаючі викладачі. Дуже гарно впорядкована територія. Гарне студмістечко. Да, взимку трохи було холодновато, але ми всі розуміємо, що в теперішній ситуації і при таких цінах на газ, і вдома економимо. Тож не треба нагнітати. Тут дуже смачно годують, і, головне, не дорого! Рекомендую!
Не йдіть сюди навчатись. Тут замість навчання з вас можуть зробити тільки прибиральника.Про корупцію взагалі мовчу. Кожна сесія тобі відкрито натякають якщо не даси то і не здаст
Без матов не обойтись . При поступлении вешают лапшу на уши мол будет практика в Германии а в итоге ты будешь ехать соберать клубнику ))) Про корупцию все и так ясно .
Дивіться також усі коледжі в смт Немішаєвому.
Дуже погано що свою дитину віддала, тут дитину не вчать взагалі нічим, тільки дрова рубати.Викладачі звільняються, бази нема ніякої.здавати гроші на повітря потрібно, якщо ні, відрахують.