Відокремлений структурний підрозділ «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету»
Обособленное структурное подразделение «Харьковский торгово-экономический профессиональный колледж Государственного торгово-экономического университета»
-
Харків
· пров. Отакара Яроша, 8
На мапі - htek.com.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
97181 Харчові технології
181 (бюджет, контракт) Харчові технології, Бакалавр, денна форма
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (02.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 47.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 (бюджет, контракт) Харчові технології, Бакалавр, денна форма
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (02.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 47.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 (бюджет, контракт) Харчові технології, Фаховий молодший бакалавр, денна форма
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (02.09.2024 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 20, контракт — 179.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 (бюджет, контракт) Харчові технології, Фаховий молодший бакалавр, денна форма
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (02.09.2024 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 липня.
- Місця: бюджет — 10, контракт — 7.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 (бюджет, контракт) Харчові технології, Фаховий молодший бакалавр, скорочений термін навчання, денна форма
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 5 місяців навчання (02.09.2024 — 31.01.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 10, контракт — 20.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 (контракт) Харчові технології, Бакалавр, денна форма (2к.)
- Спеціальність «Харчові технології», на 2 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 9 місяців навчання (28.10.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Бакалавр
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 липня — 14 жовтня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 0.
1 ≥ 0 Фахове випробування
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 (контракт) Харчові технології, Бакалавр, денна форма (3к.)
- Спеціальність «Харчові технології», на 3 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 9 місяців навчання (28.10.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Бакалавр
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 липня — 14 жовтня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 0.
1 ≥ 0 Фахове випробування
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 (контракт) Харчові технології, Бакалавр, денна форма (II сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 9 місяців навчання (28.10.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 14 жовтня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 (контракт) Харчові технології, Бакалавр, денна форма (І сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (27.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 13 вересня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 (контракт) Харчові технології, Бакалавр, денна форма навчання (I сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (27.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 13 вересня.
- Місця: контракт — 4.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 (контракт) Харчові технології, Бакалавр, денна форма навчання (ІI сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 9 місяців навчання (28.10.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 14 жовтня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 (контракт) Харчові технології, Бакалавр, скорочений термін навчання, денна форма (2к.)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (02.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 (контракт) Харчові технології, Бакалавр, скорочений термін навчання, денна форма (2к.) (чергова сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 9 місяців навчання (28.10.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Бакалавр.
- Подача заяв: 2 вересня — 14 жовтня.
- Місця: контракт — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 (контракт) Харчові технології, Бакалавр, скорочений термін навчання, денна форма (3к.)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (02.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 (контракт) Харчові технології, Бакалавр, скорочений термін навчання, денна форма (3к.), додаткова сесія
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 9 місяців навчання (28.10.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Бакалавр.
- Подача заяв: 2 вересня — 14 жовтня.
- Місця: контракт — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 (контракт) Харчові технології, Фаховий молодший бакалавр, денна форма (I сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (23.09.2024 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 18 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 (контракт) Харчові технології, Фаховий молодший бакалавр, денна форма (II сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 4 місяці навчання (25.10.2024 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 17 жовтня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 (контракт) Харчові технології, Фаховий молодший бакалавр, денна форма (І сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (02.09.2024 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 19 серпня.
- Місця: контракт — 28.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 (контракт) Харчові технології, Фаховий молодший бакалавр, денна форма (ІІ сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 4 місяці навчання (23.09.2024 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 18 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 (контракт) Харчові технології, Фаховий молодший бакалавр, скорочений термін навчання, денна форма (I сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 5 місяців навчання (23.09.2024 — 31.01.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 18 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 (контракт) Харчові технології, Фаховий молодший бакалавр, скорочений термін навчання, денна форма (II сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (25.10.2024 — 31.01.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 17 жовтня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
Відгуки
Керівництво цього навчального закладу ухвалило рішення не дозволяти оцінки та коментарі.
Дивіться також усі коледжі в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, курси в Харкові, репетиторів в Харкові, тренінги в Харкові, роботу в Харкові.