Чернятинський коледж Вінницького національного аграрного університету
Чернятинский колледж Винницкого национального аграрного университета
-
с. Чернятин (Жмеренский район)
· вул. Першотравнева, 28, Вінницька обл.
На мапі - chernyatin-college.org
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
82204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
204 Технологія виробництва і переробки продукції твариннинцтва (основна сесія)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Інженерно-технологічне.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (19.08.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 22 липня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Інженерно-технологічне.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (05.08.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 липня.
- Місця: бюджет — 8, контракт — 17.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Інженерно-технологічне.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (19.08.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 3, контракт — 7.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Інженерно-технологічне.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (19.08.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 2, контракт — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Інженерно-технологічне.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (19.08.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 4, контракт — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Інженерно-технологічне.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (19.08.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 4, контракт — 6.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (додаткова сесія ІІ)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Інженерно-технологічне.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 9 місяців навчання (23.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 13 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (додаткова сесія)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Інженерно-технологічне.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (09.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 21 серпня — 2 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (додаткова сесія)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Інженерно-технологічне.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (09.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 21 серпня — 2 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (додаткова сесія)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Інженерно-технологічне.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (19.08.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 12 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (додаткова сесія)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Інженерно-технологічне.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (09.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 21 серпня — 2 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (додаткова сесія)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Інженерно-технологічне.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (09.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 21 серпня — 2 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (додатковий набір ІІ)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Інженерно-технологічне.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 8 місяців навчання (22.10.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 15 жовтня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (додатковий набір ІІ)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Інженерно-технологічне.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 8 місяців навчання (22.10.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 15 жовтня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (основна сесія)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Інженерно-технологічне.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (05.08.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 липня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (основна сесія)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Інженерно-технологічне.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (19.08.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (основний набір)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Інженерно-технологічне.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (19.08.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 22 липня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і перерробки продукції тваринництва (основний набір)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Інженерно-технологічне.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (19.08.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Відгуки
48Навчався в 1989–1993 р.р. Технікумом і навчанням задоволений повністю. Хто хтів отримати освіту- той отримав,хто прийшов випадково , той скаржиться на 80%робота в полі, взятки ,старші курси старшують і т.д. Скажу від себе : а ви хочете стати фахівцем навчаючись на папері??? Я коли вчився обрізці на плакаті - ні чого не зрозумів, а вийшли в поле, все по полицях! Після технікума в інституті геть звільнили від практики, бо мене вже не було чому вчити. А коли прийшов на роботу - то практика дуже допомогла. Із нашої групи лише 3-4 чоловіки залишилися працювати по фаху ( агро). І це класні фахівці . А ті кому потрібно було лише кудись піти після школи , починали бухати, старшувати …… Так це може бути в любому навчальному закладі. Хто хоче - шукає шляхи а не причини. Дякую за роки навчання!!!!!
Навчався 1995-1999 , група Блжильництво, класний керiвник Коломиэць Свiтлена Василiвна-чудовий педагог !!! Дуже вдячний всьому викладацькому складу нашого технiкуму ! Хто хотив вчиться, не линувався -знання отримував достойнi. Пiсля технiкуму поступив в Кийивський аграрний Унiверсииет - вчиться в ньому з знаннями отриманими в чернятинi було досить нескладно . Самi найпозитивнишi i найтеплiшi спогади про той перiод життя i навчання!!! Привiт всiм одногрупникам мого випуску ( староста Зубар Таня ), та мешканцям гуртожитку 2 кiмната 80 !!!!
Навчалась з 1978р по1981р спогади дуже хороші .До 2020 року працювала Заступником начальника управління Агропромислового розвитку.
Не рекомендую ЧФК ВНАУ. Причин дуже багато : Багато вчителів закінчили заочно і читають лекції просто бо платять . Багато вчителів в яких без грошей не здасиш. 80%практики це збір яблук ? даром. А оцінки ставлять за норму . 5% практики це інші процеси (типу посадки суниці) і нікого не цікавить , що ти бухгалтер. Є і хороші викладачі але більшість викладають шкільні предмети 1-2курсу . Багато вчителів недовольних життям і відіграються на учнях і ще багато багато чого.
Дивіться також усі коледжі в с. Чернятині (Жмеренский район).
Неймовірний заклад, приємний колектив, всі привітні та дружні☺️ дуже задоволена цим навчальним закладом.