Полтавський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій
Полтавский колледж пищевых технологий Национального университета пищевых технологий
-
Полтава
· вул. Пушкіна, 56, 36039
На мапі - pcxtnuht.pl.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
48181 Харчові технології
181 181 Харчові технології ("Виробництво харчової продукції")
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (23.09.2024 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 16 вересня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології ("Виробництво харчової продукції")
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 4 місяці навчання (28.10.2024 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 21 жовтня.
- Місця: контракт — 21.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології ("Зберігання, консервування та переробка молока")
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (23.09.2024 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 16 вересня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології ("Зберігання, консервування та переробка молока")
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 4 місяці навчання (28.10.2024 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 21 жовтня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології ("Зберігання, консервування та переробка м’яса")
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (23.09.2024 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 16 вересня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології ("Зберігання, консервування та переробка м’яса")
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 4 місяці навчання (28.10.2024 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 21 жовтня.
- Місця: контракт — 24.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 23 серпня.
- Ліцензійний обсяг — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 липня.
- Місця: бюджет — 30, контракт — 45.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 15, контракт — 30.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (23.09.2024 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 16 вересня.
- Ліцензійний обсяг — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 15, контракт — 20.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології (Зберігання, консервування та переробка м`яса)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 23 серпня.
- Ліцензійний обсяг — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології (Зберігання, консервування та переробка м`яса)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 3, контракт — 17.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології (Зберігання, консервування та переробка м`яса)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 липня.
- Місця: бюджет — 5, контракт — 45.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології (Зберігання, консервування та переробка м`яса)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 5, контракт — 25.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології (Зберігання, консервування та переробка м`яса)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (23.09.2024 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 16 вересня.
- Ліцензійний обсяг — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології (Зберігання, консервування та переробка молока)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 23 серпня.
- Ліцензійний обсяг — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології (Зберігання, консервування та переробка молока)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (23.09.2024 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 16 вересня.
- Ліцензійний обсяг — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології (Зберігання, консервування та переробка молока)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 липня.
- Місця: бюджет — 5, контракт — 70.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології (Зберігання, консервування та переробка молока)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 5, контракт — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології (Зберігання, консервування та переробка молока)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 3, контракт — 17.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
Відгуки
47Навчання майже немає, комп'ютери дуже старі і сучасні програми не підтримують, матеріальна база взагалі відсутня, до мнт взагалі не підготовлюють, треба йти окремо на курси. По більшості предметів взагалі не навчають, а лише переписування. Ставлять по 5 пар щодня які скорочені кожна на 20 хв, щоб лише вичитали свої години викладачі, а не засвоїли матеріал студенти, бо фактично строрюють велике навантаження на студента, бо приходиться більшіть самому вивчати, або наймати репититорів. Зате організована оплата за здачу сесії. Укриття, це взагалі - жах, сидимо під вікнами і неможна вийти на подвір'я. Викладачі є дуже хороші і спеціалісти гарні, але через відсутність матеріальної бази і організовану корупцію з вищого керівництва, вони також не можуть навчати як слід.
Навчання майже відсутнє
Навчючись в цоьму коледжі, я хочу сказати, що мені повністю подобається навчатися саме тут. Дуже задоволена тим як до студентів ставляться викладачі, майже зі всіма у мене гарні стосунки. Є класні спеціалісти які цікаво та зрозуміло подають матеріал. Може деякі з них вимогливі, але це тільки заради ваших знань. Люди які прийшли сюди реально вчитися залишаться з гарними враженнями.
Хороший коледж. І викладачі дуже хороші.
Дивіться також усі коледжі в Полтаві, ЗВО/ВНЗ в Полтаві, курси в Полтаві, репетиторів в Полтаві, роботу в Полтаві.
Учусь на электромеханическом отделении, с увереностью могу сказать что поступать в этот коледж после 9 класса не стоит, преподаватели которые ведут общеобразовательные дисциплины обьективно не компетенты, часто могут вести себя не адекватно и создавать проблемы как себе так и окружающим. Так-же коледж нуждаеться в ремонте. Один раз в кабинете во время пары рухнул потолок. Но в свою очередь преподаватели по специальности (могу сказать только за электромеханическое отделение) в большинстве своем очень хорошие и как люди и как преподаватели, знают много и эфективно деляться знаниями со студентами. В общаге приходиться делать ремонт своими руками. Но вобщем если вы из полтавы, идёте после 11 класса и других вариантов у вас попросту нет то можете попробовать, но врядли это стоит потраченого времени