ВСП Лохвицький механіко-технологічний фаховий коледж  Полтавського державного аграрного університету

ВСП Лохвицький механіко-технологічний фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету

ВСП Лохвицкий механико-технологический колледж Полтавского государственного аграрного университета




  • денна, заочна
  • Статус державний. I рівень акредитації.

Спеціальності та освітні програми

50
Конкурсні пропозиції з офіційної бази ЄДЕБО
Фільтри
1

181 Харчові технології

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (17.09.2024 — 31.01.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 21 серпня — 2 вересня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 5 місяців навчання (17.09.2024 — 31.01.2026).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 21 серпня — 2 вересня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 5 місяців навчання (13.09.2024 — 31.01.2026).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 21 серпня — 2 вересня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (17.09.2024 — 31.01.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 21 серпня — 2 вересня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 5 місяців навчання (13.09.2024 — 31.01.2026).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 21 серпня — 2 вересня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 5 місяців навчання (13.09.2024 — 31.01.2026).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 21 серпня — 2 вересня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (17.09.2024 — 31.01.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 21 серпня — 2 вересня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 5 місяців навчання (17.09.2024 — 31.01.2026).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 21 серпня — 2 вересня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 5 місяців навчання (13.09.2024 — 31.01.2026).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 21 серпня — 2 вересня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 8 — 19 серпня.
  • Місця: контракт — 30.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: бюджет — 4, контракт — 56.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 100 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2026).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 — 22 липня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
  • Заочна форма навчання.
  • 1 рік 8 місяців навчання (01.09.2024 — 31.05.2026).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 40.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2026).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: бюджет — 2, контракт — 58.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 100 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
  • Заочна форма навчання.
  • 1 рік 8 місяців навчання (01.09.2024 — 31.05.2026).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: бюджет — 2, контракт — 57.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 100 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 8 місяців навчання (01.09.2024 — 31.05.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: бюджет — 3, контракт — 26.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 100 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 13 липня.
  • Місця: бюджет — 10, контракт — 50.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

1 ≥ 100 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
  • Заочна форма навчання.
  • 1 рік 6 місяців навчання (01.11.2024 — 31.05.2026).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 23 вересня — 18 жовтня.
  • Місця: контракт — 40.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
  • Заочна форма навчання.
  • 1 рік 6 місяців навчання (01.11.2024 — 31.05.2026).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 23 вересня — 18 жовтня.
  • Місця: контракт — 40.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 6 місяців навчання (01.11.2024 — 31.05.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 23 вересня — 18 жовтня.
  • Місця: контракт — 20.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 8 — 19 серпня.
  • Місця: контракт — 60.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2026).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 — 22 липня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2026).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: бюджет — 1, контракт — 29.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 100 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: бюджет — 3, контракт — 27.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 100 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 13 липня.
  • Місця: бюджет — 10, контракт — 20.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

1 ≥ 100 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 8 — 19 серпня.
  • Місця: контракт — 60.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: бюджет — 3, контракт — 57.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 100 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2026).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 — 22 липня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
  • Заочна форма навчання.
  • 1 рік 8 місяців навчання (01.09.2024 — 31.05.2026).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 40.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2026).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 60.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 100 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
  • Заочна форма навчання.
  • 1 рік 8 місяців навчання (01.09.2024 — 31.05.2026).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: бюджет — 2, контракт — 57.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 100 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 8 місяців навчання (01.09.2024 — 31.05.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: бюджет — 3, контракт — 26.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 100 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 13 липня.
  • Місця: бюджет — 10, контракт — 50.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

1 ≥ 100 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
  • Заочна форма навчання.
  • 1 рік 6 місяців навчання (01.11.2024 — 31.05.2026).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 23 вересня — 18 жовтня.
  • Місця: контракт — 40.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
  • Заочна форма навчання.
  • 1 рік 6 місяців навчання (01.11.2024 — 31.05.2026).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 23 вересня — 18 жовтня.
  • Місця: контракт — 40.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 6 місяців навчання (01.11.2024 — 31.05.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 23 вересня — 18 жовтня.
  • Місця: контракт — 20.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист


Відгуки

21
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Закончил техникум в 1969 году, техник-механик. В этом году исполняется 50 лет. Хочу поздравить тех, кто учился со мной в эти годы. Никогда не забыть те годы студенческой юности. Те знания, которые получил в техникуме в жизни пригодились. Там нас научили как жить и работать, дали направление развития личности и многому хорошему. Очень благодарен всему преподавательскому составу, особенно Зое Фоминичне, которая вела у нас сопромат и теорию механизмов и машин. Так в жизни случилось, что не пришлось работать по специальности, но полученные знания всегда со мной.

,

технарь бомба

,

Технікум чудовий. Викладачі дають всі потрібні знання, від студента потрібно ці знання лише "ковтнути". Нічого тут не куплено і не продається. А якщо прогулювати пари то звісно, що нічого корисного для себе не винесеш. Дипломи, курсові, контрольні все реально самому робити. Я сама навчалася в цьому навчальному закладі все просто классссссс.......

,

технікум дуже гарний,педагоги досвідчені люди,сам я закінчив цей навчальний заклад,отримав досить потужні знання,всім совітую не відмовляйтесь,всі пишуть гадості тому що не хотять навчатися,педагоги вимогливі це правда,тому студенти не можуть з цим змиритись,мені в житті дуже допомогло те, що я там отримав,так що зробіть правильний висновок і зробіть правильний вибір!!!

,

Очень-очень плохой технарь!!!!!Никому не советую!


Дивіться також усі коледжі в Заводському .

  • вул. Леніна, 10/2, м. Заводське, Полтавська обл., 37240
  • (05356) 3-54-65
    (05356) 3-54-60
  • Державний. Рівень акредитації II.