ВСП Лохвицький механіко-технологічний фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету
ВСП Лохвицкий механико-технологический колледж Полтавского государственного аграрного университета
-
Заводське
· вул. Матросова, 39, Лохвицький р-н, Полтавська обл., 37240
На мапі - lttpdaa.com.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
50181 Харчові технології
181 181 Харчові технології ОПП Бродильне виробництво і виноробство (Додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (17.09.2024 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 21 серпня — 2 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології ОПП Бродильне виробництво і виноробство (Додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 1 рік 5 місяців навчання (17.09.2024 — 31.01.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 21 серпня — 2 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології ОПП Бродильне виробництво і виноробство (Додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 1 рік 5 місяців навчання (13.09.2024 — 31.01.2026).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 21 серпня — 2 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (Додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (17.09.2024 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 21 серпня — 2 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (Додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 1 рік 5 місяців навчання (13.09.2024 — 31.01.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 21 серпня — 2 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (Додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 1 рік 5 місяців навчання (13.09.2024 — 31.01.2026).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 21 серпня — 2 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології ОПП Зберігання і переробка зерна (2 сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (17.09.2024 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 21 серпня — 2 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології ОПП Зберігання і переробка зерна (Додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 1 рік 5 місяців навчання (17.09.2024 — 31.01.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 21 серпня — 2 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології ОПП Зберігання і переробка зерна (Додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 1 рік 5 місяців навчання (13.09.2024 — 31.01.2026).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 21 серпня — 2 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології ОПП Зберігання і переробка зерна (Додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 8 — 19 серпня.
- Місця: контракт — 30.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології за ОПП Бродильне виробництво і виноробство
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 4, контракт — 56.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології за ОПП Бродильне виробництво і виноробство
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 1 рік 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2026).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 22 липня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології за ОПП Бродильне виробництво і виноробство
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 8 місяців навчання (01.09.2024 — 31.05.2026).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 40.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології за ОПП Бродильне виробництво і виноробство
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 1 рік 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 2, контракт — 58.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології за ОПП Бродильне виробництво і виноробство
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 8 місяців навчання (01.09.2024 — 31.05.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 2, контракт — 57.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології за ОПП Бродильне виробництво і виноробство
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 8 місяців навчання (01.09.2024 — 31.05.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 3, контракт — 26.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології за ОПП Бродильне виробництво і виноробство
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 липня.
- Місця: бюджет — 10, контракт — 50.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології за ОПП Бродильне виробництво і виноробство (Додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 6 місяців навчання (01.11.2024 — 31.05.2026).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 23 вересня — 18 жовтня.
- Місця: контракт — 40.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології за ОПП Бродильне виробництво і виноробство (Додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 6 місяців навчання (01.11.2024 — 31.05.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 23 вересня — 18 жовтня.
- Місця: контракт — 40.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології за ОПП Бродильне виробництво і виноробство (Додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 6 місяців навчання (01.11.2024 — 31.05.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 23 вересня — 18 жовтня.
- Місця: контракт — 20.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології за ОПП Бродильне виробництво і виноробство (Додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 8 — 19 серпня.
- Місця: контракт — 60.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології за ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 1 рік 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2026).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 22 липня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології за ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 1 рік 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 1, контракт — 29.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології за ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 3, контракт — 27.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології за ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 липня.
- Місця: бюджет — 10, контракт — 20.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології за ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (Додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 8 — 19 серпня.
- Місця: контракт — 60.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології за ОПП Зберігання і переробка зерна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 3, контракт — 57.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології за ОПП Зберігання і переробка зерна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 1 рік 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2026).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 22 липня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології за ОПП Зберігання і переробка зерна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 8 місяців навчання (01.09.2024 — 31.05.2026).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 40.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології за ОПП Зберігання і переробка зерна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 1 рік 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 60.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології за ОПП Зберігання і переробка зерна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 8 місяців навчання (01.09.2024 — 31.05.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 2, контракт — 57.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології за ОПП Зберігання і переробка зерна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 8 місяців навчання (01.09.2024 — 31.05.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 3, контракт — 26.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології за ОПП Зберігання і переробка зерна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 липня.
- Місця: бюджет — 10, контракт — 50.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології за ОПП Зберігання і переробка зерна (Додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 6 місяців навчання (01.11.2024 — 31.05.2026).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 23 вересня — 18 жовтня.
- Місця: контракт — 40.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології за ОПП Зберігання і переробка зерна (Додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 6 місяців навчання (01.11.2024 — 31.05.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 23 вересня — 18 жовтня.
- Місця: контракт — 40.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології за ОПП Зберігання і переробка зерна (Додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 6 місяців навчання (01.11.2024 — 31.05.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 23 вересня — 18 жовтня.
- Місця: контракт — 20.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
Відгуки
21технарь бомба
Технікум чудовий. Викладачі дають всі потрібні знання, від студента потрібно ці знання лише "ковтнути". Нічого тут не куплено і не продається. А якщо прогулювати пари то звісно, що нічого корисного для себе не винесеш. Дипломи, курсові, контрольні все реально самому робити. Я сама навчалася в цьому навчальному закладі все просто классссссс.......
технікум дуже гарний,педагоги досвідчені люди,сам я закінчив цей навчальний заклад,отримав досить потужні знання,всім совітую не відмовляйтесь,всі пишуть гадості тому що не хотять навчатися,педагоги вимогливі це правда,тому студенти не можуть з цим змиритись,мені в житті дуже допомогло те, що я там отримав,так що зробіть правильний висновок і зробіть правильний вибір!!!
Очень-очень плохой технарь!!!!!Никому не советую!
Дивіться також усі коледжі в Заводському .
Закончил техникум в 1969 году, техник-механик. В этом году исполняется 50 лет. Хочу поздравить тех, кто учился со мной в эти годы. Никогда не забыть те годы студенческой юности. Те знания, которые получил в техникуме в жизни пригодились. Там нас научили как жить и работать, дали направление развития личности и многому хорошему. Очень благодарен всему преподавательскому составу, особенно Зое Фоминичне, которая вела у нас сопромат и теорию механизмов и машин. Так в жизни случилось, что не пришлось работать по специальности, но полученные знания всегда со мной.