Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій

Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій

Mykolayiv Applied College of Economics and Food Technologies




  • денна, заочна, дистанційна
  • Статус державний. II рівень акредитації.

Спеціальності та освітні програми

42
Конкурсні пропозиції з офіційної бази ЄДЕБО
Фільтри
1

181 Харчові технології

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення харчових технологій.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: бюджет — 25, контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 100 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення харчових технологій.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 25 липня — 23 серпня.
  • Місця: контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення харчових технологій.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 25 липня — 23 серпня.
  • Місця: контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення харчових технологій.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 4 місяці навчання (24.10.2024 — 31.01.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 16 вересня — 15 жовтня.
  • Місця: контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення харчових технологій.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 4 місяці навчання (24.10.2024 — 31.01.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 16 вересня — 15 жовтня.
  • Місця: контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення харчових технологій.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: бюджет — 8, контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 100 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення харчових технологій.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 13 липня.
  • Місця: бюджет — 45, контракт — 15.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.

1 ≥ 100 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення харчових технологій.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 13 липня.
  • Місця: бюджет — 22, контракт — 15.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.

1 ≥ 100 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення харчових технологій.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 4 місяці навчання (24.10.2024 — 31.01.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 16 вересня — 15 жовтня.
  • Місця: контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення харчових технологій.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 29 липня — 24 серпня.
  • Місця: контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення харчових технологій.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 29 липня — 24 серпня.
  • Місця: контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення харчових технологій.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 4 місяці навчання (24.10.2024 — 31.01.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 16 вересня — 15 жовтня.
  • Місця: контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення харчових технологій.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 4 місяці навчання (29.10.2024 — 31.01.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 23 вересня — 21 жовтня.
  • Місця: контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення харчових технологій.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 30.01.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 29 липня — 24 серпня.
  • Місця: контракт — 20.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.

0.00 Мотиваційний лист


Відгуки

65
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Була змушена раніше закінчити коледж, через особисті проблеми, але дуже жалкую, що так сталось… Коледж прекрасний, навчальна база 9-11 - вогонь, викладачі суперові! Завжди йдуть на зустріч, підтримують зв‘язок, допомагають вирішувати питання! Особлива подяка Івановій Олені Миколаївні та викладачу вже по спеціальності на якій навчалась Кінаш Наталі Олександрівні! Ви - неймовірні! Та мега позитивним та класним викладачам фізичної культури Тетяні Олександрівні та Альоні Артурівні! Безумовно всі-всі викладачі коледжа ЧУДОВІ!!! Дякую за прекрасні студенстські роки😉

,

Є студенткою першого курсу. Навчання на позитиві, краще ніж в школі. Отримую стипендію

,

коледж нравится

,

Найкращий коледж. Доброзичливе, уважне ставдення до студентів. Навчаюся на спецальності Фінанси, банківська справа та страхування. Викладачі дають якісну професійну підготовку. Проходила практику в Приватбанку. Отримую стипендію!!! Відвідую спортивну секцію. Група дружна, проводимо час разом: відпочинок, поїзки, кіно, каток, кафе...і навіть театр))

,

Я є студенткою данного коледжу. Навчання на позитиві, отримую стипендію....


Дивіться також усі коледжі в Миколаєві, ЗВО/ВНЗ в Миколаєві, курси в Миколаєві, репетиторів в Миколаєві, роботу в Миколаєві.

  • вул. Айвазовського, 15-Б, м. Миколаїв, 54052
  • (0512) 63-44-69
    (0512) 25-33-26
  • Державний. Рівень акредитації I.
  • вул. Садова, 31/2, м. Миколаїв, 54055
  • (0512) 36-22-93
    (0512) 55-25-68
    (0512) 36-10-42
  • Державний. Рівень акредитації I.
  • вул. Індустріальна, 1, м. Миколаїв, 54011
  • (0512) 59-31-90
    (0512) 59-31-79
    (0512) 59-47-30
    (0512) 59-31-70
  • Державний. Рівень акредитації I.