Липковатівський аграрний коледж
Липковатовский аграрный колледж
-
с. Липкуватівка
· , Нововодолазький район, Харківська обл., 63221
На мапі - lipdak.in.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
31204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринницва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.12.2024 — 15.10.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 23 вересня — 18 жовтня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 8 місяців навчання (01.11.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 9 вересня — 3 жовтня.
- Місця: контракт — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.12.2024 — 15.10.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 23 вересня — 18 жовтня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 4.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 липня.
- Ліцензійний обсяг — 31.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 липня.
- Місця: контракт — 4.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 8 місяців навчання (01.11.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 12 вересня — 7 жовтня.
- Місця: контракт — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 22 липня.
- Місця: контракт — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Відгуки
81Не советую сюда поступать. В общежитие ужасные условия, вода холодная и ржавая, ходят по комнатам когда вас там нет. Одним словом Ужас
Несмотря на ситуацию в стране,вызвали на практику.Студенты-не люди здесь.Заставляют пахать не по специальности. Отношение преподавателей омерзительное, если один раз ослушаться и сказать своё мнение, останешься врагом до конца всего "учебного процесса".10 раз подумайте, если захотите поступать.
Закончила колледж в1998 году А-42. О колледже самые светлые воспоминания, да работали, да холодная вода в душе. Учителя все были класснючие, главное найти к ним подход . 4 года учебы самые лучшие годы.
Самый Лучший ЛСХТ еще в мое время....самые лучшие годы прошли в этих стенах, самые Лучшие преподаватели были в этом техникуме в то время, когда училась я...! Это не забываемое время было...!!! и все время туда тянет..хоть посмотреть ....походить по тем местам....подышать тем воздухом...! "...как хорошо, что есть места, куда все время хочется вернуться!"
Дивіться також усі коледжі в с. Липкуватівці.
Ну общага на момент очного обучения была нормальная, даже хорошая если сравнивать с некоторыми топ вузами Харькова. Что насчёт дистанционного обучения большой минус что очень большая нагрузка и задания в срок невозможно выполнить. Насчёт подачи, предметы преподают доступно( но есть исключения), некоторые преподаватели не идут на контакт, некоторые говорят что нужно сделать, а объяснять не объясняют. Ещё минус связь в Липковатовке это просто исчадие ада, преподаватель что-то спрашивает ты отвечаешь, а ему доходит с задержкой (бывали конфликты на этот счёт) и тебя уже отметили как нб, связь переодичечки прерывается и иногда преподавателям из-за этого невозможно провести пару. Что скажу насчёт ещё общаги зимой было холодно, а на жалобы на то что окна фонят говорили нормально вам кажется, в душе вода теплая была только для первых 2-4 человек (зависит ещё от них).