Фаховий коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту

Фаховий коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту

Профессиональный колледж экономики и права Винницкого кооперативного института




  • денна, заочна
  • Статус приватний. I рівень акредитації.

Спеціальності та освітні програми

144
Конкурсні пропозиції з офіційної бази ЄДЕБО
Фільтри
1

181 Харчові технології

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Комерційно-технологічне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 6 місяців навчання (01.09.2024 — 28.02.2027).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 6.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 6 місяців навчання (01.09.2024 — 28.02.2027).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Комерційно-технологічне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 6 місяців навчання (25.09.2024 — 28.02.2027).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 21 серпня — 11 вересня.
  • Місця: контракт — 1.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 6 місяців навчання (25.09.2024 — 28.02.2027).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 21 серпня — 11 вересня.
  • Місця: контракт — 1.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Комерційно-технологічне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 6 місяців навчання (09.09.2024 — 28.02.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 12 — 23 серпня.
  • Місця: контракт — 15.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Комерційно-технологічне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 6 місяців навчання (25.09.2024 — 28.02.2027).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 21 серпня — 11 вересня.
  • Місця: контракт — 1.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 6 місяців навчання (25.09.2024 — 28.02.2027).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 21 серпня — 11 вересня.
  • Місця: контракт — 1.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Комерційно-технологічне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 6 місяців навчання (25.09.2024 — 28.02.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 21 серпня — 11 вересня.
  • Місця: контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 6 місяців навчання (25.09.2024 — 28.02.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 21 серпня — 11 вересня.
  • Місця: контракт — 3.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Комерційно-технологічне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 6 місяців навчання (30.10.2024 — 30.03.2027).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 18 жовтня.
  • Місця: контракт — 1.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 6 місяців навчання (30.10.2024 — 30.03.2027).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 18 жовтня.
  • Місця: контракт — 1.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Комерційно-технологічне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 6 місяців навчання (25.10.2024 — 28.03.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 16 вересня — 14 жовтня.
  • Місця: контракт — 15.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Комерційно-технологічне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 6 місяців навчання (30.10.2024 — 28.04.2027).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 18 жовтня.
  • Місця: контракт — 1.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 6 місяців навчання (30.10.2024 — 28.04.2027).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 18 жовтня.
  • Місця: контракт — 1.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Комерційно-технологічне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 6 місяців навчання (30.10.2024 — 30.03.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 18 жовтня.
  • Місця: контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 6 місяців навчання (30.10.2024 — 28.04.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 18 жовтня.
  • Місця: контракт — 2.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Комерційно-технологічне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 6 місяців навчання (01.09.2024 — 28.02.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 13 липня.
  • Місця: контракт — 30.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Комерційно-технологічне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 6 місяців навчання (01.09.2024 — 28.02.2027).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 8.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Комерційно-технологічне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 6 місяців навчання (01.09.2024 — 28.02.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 6 місяців навчання (01.09.2024 — 28.02.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 6 місяців навчання (01.09.2024 — 28.02.2027).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 8.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист


Відгуки

49
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Вчилась на технога.Класний Керівник Валентина Іванівна супер!Вчитель по хімій Оксана Тимофіївна та вчителька по укр мові суперові та чуйні.Але нічого хорошого не можу сказати про вчительку по економіці.

,

Вчилася в 1984-1986рр. Навчання дуже подобалось, викладачі на вищому рівні, Дуже гарне приміщення та обаднання. Хороша викладацька та матеріальна база. Щоб прийшлося знову вибирати де навчатись не задумаючись знову б обрала даний навчальний заклад. Лише тоді він був Вінницьким кооперативним технікумом. Всім рекомендую

,

Вчилась почті 30 років назад, працюю по спеціальності, не дуже довольна роботою но вчитись подобалось, всім рекомендую...

,

1) статті викладача Роботько 2015 року, що Вас засмутило? 2) а якщо цей викладач десь записаний у складі кафедри, то просто не встигли внести зміни. Тут немає нічого кримінального. 3) а ті що люблять покритикувати краще скажіть, скільки днів ви провели в бібліотеці, скільки практичних вивчили і чи пропускали лекції....почніть з себе!!!!

,

Викладач Роботько С. помер вже два роки назад, а на сайті Кооперативного інституту він входить у склад кафедри менеджменту, пишить статті. Який обман? То який це може бути навчальний заклад? Жах


Дивіться також усі коледжі в Вінниці, ЗВО/ВНЗ в Вінниці, курси в Вінниці, репетиторів в Вінниці, роботу в Вінниці.

  • вул. Генерала Арабея, 11, м. Вінниця
  • (0432) 66-20-80
    (0432) 52-09-27
    (0432) 52-08-13
  • Державний. Рівень акредитації I.
  • вул. Хмельницьке шосе, 145, м. Вінниця
  • (0432) 51-15-67
    (0432) 51-34-28
    (0432) 51-32-80
  • Державний. Рівень акредитації I.
  • вул. Дмитра Майбороди, 6, м. Вінниця,
  • (063) 507-88-26
    (067) 879-08-39
    (067) 433-55-07
  • Приватний.