Харківський кооперативний торгово-економічний фаховий коледж
Харьковский кооперативный торгово-экономический колледж
-
Харків
· Нетіченська набережна, 14-а, 61010
На мапі - www.xktek.edu.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
71181 Харчові технології
181 Харчові технології 11
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 25.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 33.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології 11 додатково
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 4 місяці навчання (01.09.2024 — 25.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 9 — 28 серпня.
- Місця: контракт — 30.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології 11 додатково 2
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 4 місяці навчання (01.10.2024 — 25.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 6 — 26 вересня.
- Місця: контракт — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології 9
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 25.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 липня.
- Місця: контракт — 90.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології 9 додатково
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 25.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 28 серпня.
- Місця: контракт — 84.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології 9 додатково 2
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 4 місяці навчання (01.10.2024 — 25.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 25 вересня.
- Місця: контракт — 40.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології З 11
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 25.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології З 11 додатково
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 25.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 9 — 28 серпня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології З 11 додатково 2
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 3 місяці навчання (01.10.2024 — 25.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 6 — 26 вересня.
- Місця: контракт — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології З ОКР
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології З ОКР додатково
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 9 — 28 серпня.
- Місця: контракт — 9.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології З ОКР додатково 2
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 9 місяців навчання (01.10.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 6 — 26 вересня.
- Місця: контракт — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології ОКР
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 25.01.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 20.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології ОКР додатково
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 4 місяці навчання (01.09.2024 — 25.01.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 9 — 28 серпня.
- Ліцензійний обсяг — 12.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології ОКР додатково 2
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 3 місяці навчання (01.10.2024 — 25.01.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 6 — 26 вересня.
- Місця: контракт — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
Відгуки
153в целом колледж не плохой,учителя хорошие.и,меня интересует как будет дальше идти в сентябре.?? надеюсь,что заочно.потому что те,кто в области,каждый раз тратить по 120 грн на колледж..ну ,такое.если будут предоставлять общежития,то хотяб что б бесплатное было,потому что мы заплатили за весь год проведения в общежития.а с 24 февраля началась война,и можно это перекинуть на сентябрь.
На день відкритих дверей обіцяли багато, а на справді все було дуже погано.Зимою холодно а верхній одяг змушували знімати. Кажуть беріть теплий чай і пийте, а на справді нікому не дозволяли бо «ви на парі а не в столовій». Коли почався карантин роботи не було як у моїх батьків так і в мене, а гроші вимагали казали що виженуть і непереведуть на інший курс.коли виповнилось 18 років вирішила відрахуватись, попросила дати мені бланк, а мене дуже довго ігнорували хотіли дзвонили батькам(батьки були не проти відрахування) я не ходила і казала навіть зам деректору що відраховуюсь. В решті решт коли пройшло два місяця мені подзвонили і сказали щоб я приїхала і написала заяву, а плюс до цього почали вимагати гроші за те що мене не було і що я паю закрити пропуски. Я дуже довго сперичалась та коли все закінчилось я залтатила суму 10 тисяч вони меня відрахували .Сказали що документи (свідоцтво і табель) відадуть коли я заплачу останю суму за Нки, я розвернулась и пішла бо сума виявилась 5тисяч.
Хотите сохранить нервы и остаться нормальным человеком? Тогда проходите 10 дорогой это учебное заведение.
В колледже холодно ,так ещё и крутки дети оставляют в гардероб,так как нельзя брать с собой в аудитории,а управление говорит брать с собой горячие напитки и еду. Хотелось бы дать возможность детям брать верхнюю одежду с собой.
Дивіться також усі коледжі в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, курси в Харкові, репетиторів в Харкові, тренінги в Харкові, роботу в Харкові.
Есть и хорошие преподаватели, а есть и ужасные