Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі

Тернопольский колледж пищевых технологий и торговли




  • денна
  • Статус державний. I рівень акредитації.

Спеціальності та освітні програми

49
Конкурсні пропозиції з офіційної бази ЄДЕБО
Фільтри
1

241 Готельно-ресторанна справа

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: бюджет — 8, контракт — 11.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 100 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 13 липня.
  • Місця: бюджет — 20, контракт — 2.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

1 ≥ 100 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 27 серпня.
  • Місця: контракт — 8.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 27 серпня.
  • Місця: контракт — 8.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 9 місяців навчання (01.10.2024 — 30.06.2026).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 2 — 25 вересня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 9 місяців навчання (01.10.2024 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 2 — 25 вересня.
  • Місця: контракт — 2.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 27 серпня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 1.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 9 місяців навчання (01.10.2024 — 30.06.2026).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 2 — 25 вересня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист


Відгуки

53
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Тернопільське вище професійне училище #4 М.Паращука форма навчання державне професій багато як для хлопців так і для дівчат училище саме файне вчителі ставляться дуже файно до дітей

,

найкращий коледж в світі!

,

Сама перша проблема з якою зтикаєшся це - 1. Немає свого гуртожитку, поселяють будь де, або взагалі кажуть що потрібно самому шукати квартиру , їх не хвилює чи є в тебе гроші на оренду квартири, за гуртожиток теж треба платити, за місяць проживання в гутрожитку ціна приблизно 1000 грн, умови можуть бути взагалі не житлові, потрібно самому ремонт робити в гуртожитку. 2. По навчанні теж 50/50 враження, є викладачі дійсно які хочуть навчити чогось, добре викладають свій предмет, а такі яким абсолютно всерівно на те щоб ти добре засвоїв тему 3. Їдальня це просто треш, ціни на обід дуже високі для студентів, їда не найкращої якості, часто викладають обіди яким вже пару днів( котлети часто бували підгорілими( легко можна отравитись, дуже добре що навпроти коледжу є ларки та магазини

,

На весь Тернопіль то є самий нірший коледж

,

Самий гірший коледж в Тернлполі та самі гірші вчителя тут


Дивіться також усі коледжі в Тернополі, ЗВО/ВНЗ в Тернополі, курси в Тернополі, репетиторів в Тернополі, роботу в Тернополі.

  • вул. Чорновола, 10, м. Тернопіль, 46001
  • (0352) 25-25-59
    (0352) 52-63-01
  • Державний. Рівень акредитації I.
  • вул. Богдана Хмельницького, 15, м. Тернопіль, 46001
  • (0352) 25-76-49
    (0352) 25-96-76
    (0352) 52-74-76
    (0352) 52-13-72 
  • Державний. Рівень акредитації I.
  • вул. Руська, 17, м. Тернопіль, 46001
  • (0352) 25-49-84
    (0352) 25-06-72
    (0352) 25-15-58
  • Державний. Рівень акредитації I.