Полтавський кооперативний коледж

Полтавский кооперативный коледж




  • денна, заочна
  • Статус державний. I рівень акредитації.

Спеціальності та освітні програми

172
Конкурсні пропозиції з офіційної бази ЄДЕБО
Фільтри
1

181 Харчові технології

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (18.09.2024 — 28.02.2027).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 12 серпня — 9 вересня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 13.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (14.10.2024 — 13.03.2027).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 вересня — 4 жовтня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (14.10.2024 — 13.03.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 вересня — 4 жовтня.
  • Місця: контракт — 22.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (18.09.2024 — 28.02.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 12 серпня — 9 вересня.
  • Місця: контракт — 2.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки навчання (01.11.2024 — 30.10.2026).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 25 вересня — 22 жовтня.
  • Місця: контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки навчання (01.09.2024 — 31.08.2026).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки навчання (14.10.2024 — 13.10.2026).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 вересня — 4 жовтня.
  • Місця: контракт — 2.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 2.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
  • Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 2.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (14.10.2024 — 13.03.2027).
  • Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 вересня — 4 жовтня.
  • Місця: контракт — 2.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (18.09.2024 — 28.02.2027).
  • Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 12 серпня — 9 вересня.
  • Місця: контракт — 2.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (06.09.2024 — 05.02.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 — 28 серпня.
  • Місця: контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки навчання (18.09.2024 — 17.09.2026).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 12 серпня — 9 вересня.
  • Місця: контракт — 2.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 12.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки навчання (01.09.2024 — 31.08.2026).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 15.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 13 липня.
  • Місця: контракт — 11.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (14.10.2024 — 13.03.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 9 вересня — 4 жовтня.
  • Місця: контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
  • Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.11.2024 — 31.03.2027).
  • Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 25 вересня — 22 жовтня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 2.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.11.2024 — 31.03.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 25 вересня — 22 жовтня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.11.2024 — 31.03.2027).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 25 вересня — 22 жовтня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (18.09.2024 — 17.02.2027).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 12 серпня — 9 вересня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (14.10.2024 — 13.03.2027).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 вересня — 4 жовтня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 1.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.11.2024 — 31.03.2027).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 25 вересня — 22 жовтня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист


Відгуки

Керівництво цього навчального закладу ухвалило рішення не дозволяти оцінки та коментарі.


Дивіться також усі коледжі в Полтаві, ЗВО/ВНЗ в Полтаві, курси в Полтаві, репетиторів в Полтаві, роботу в Полтаві.