Полтавський кооперативний коледж
Полтавский кооперативный коледж
-
Полтава
· вул. Леніна, 9/17, 36000
На мапі - kooptex.at.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
172241 Готельно-ресторанна справа
241 Готельно-ресторанна справа
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне та заочне відділення.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (18.09.2024 — 17.07.2026).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 12 серпня — 9 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне та заочне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (06.09.2024 — 05.07.2027).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 28 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне та заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне та заочне відділення.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (14.10.2024 — 13.08.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 вересня — 4 жовтня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне та заочне відділення.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (14.10.2024 — 13.09.2026).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 вересня — 4 жовтня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне та заочне відділення.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (18.09.2024 — 17.07.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 12 серпня — 9 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне та заочне відділення.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне та заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.11.2024 — 31.08.2026).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 25 вересня — 22 жовтня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне та заочне відділення.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне та заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне та заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.11.2024 — 31.08.2026).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 25 вересня — 22 жовтня.
- Місця: контракт — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне та заочне відділення.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (14.10.2024 — 13.08.2026).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 вересня — 4 жовтня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне та заочне відділення.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне та заочне відділення.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (18.09.2024 — 17.07.2026).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 12 серпня — 9 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне та заочне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 липня.
- Місця: контракт — 38.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне та заочне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (14.10.2024 — 13.08.2027).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 9 вересня — 4 жовтня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне та заочне відділення.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 16.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне та заочне відділення.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (18.09.2024 — 17.07.2026).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 12 серпня — 9 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне та заочне відділення.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (14.10.2024 — 13.08.2026).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 вересня — 4 жовтня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне та заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне та заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.11.2024 — 31.08.2026).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 25 вересня — 22 жовтня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне та заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне та заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.11.2024 — 31.08.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 25 вересня — 22 жовтня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
Відгуки
Керівництво цього навчального закладу ухвалило рішення не дозволяти оцінки та коментарі.
Дивіться також усі коледжі в Полтаві, ЗВО/ВНЗ в Полтаві, курси в Полтаві, репетиторів в Полтаві, роботу в Полтаві.