Полтавський кооперативний коледж

Полтавский кооперативный коледж




  • денна, заочна
  • Статус державний. I рівень акредитації.

Спеціальності та освітні програми

172
Конкурсні пропозиції з офіційної бази ЄДЕБО
Фільтри
1

241 Готельно-ресторанна справа

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (18.09.2024 — 17.07.2026).
  • Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 12 серпня — 9 вересня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (06.09.2024 — 05.07.2027).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 — 28 серпня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (14.10.2024 — 13.08.2026).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 вересня — 4 жовтня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (14.10.2024 — 13.09.2026).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 вересня — 4 жовтня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (18.09.2024 — 17.07.2026).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 12 серпня — 9 вересня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
  • Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.11.2024 — 31.08.2026).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 25 вересня — 22 жовтня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.11.2024 — 31.08.2026).
  • Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 25 вересня — 22 жовтня.
  • Місця: контракт — 3.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (14.10.2024 — 13.08.2026).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 вересня — 4 жовтня.
  • Місця: контракт — 1.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (18.09.2024 — 17.07.2026).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 12 серпня — 9 вересня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 13 липня.
  • Місця: контракт — 38.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (14.10.2024 — 13.08.2027).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 9 вересня — 4 жовтня.
  • Місця: контракт — 1.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 16.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (18.09.2024 — 17.07.2026).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 12 серпня — 9 вересня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (14.10.2024 — 13.08.2026).
  • Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 вересня — 4 жовтня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
  • Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.11.2024 — 31.08.2026).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 25 вересня — 22 жовтня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.11.2024 — 31.08.2026).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 25 вересня — 22 жовтня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

0.00 Мотиваційний лист


Відгуки

Керівництво цього навчального закладу ухвалило рішення не дозволяти оцінки та коментарі.


Дивіться також усі коледжі в Полтаві, ЗВО/ВНЗ в Полтаві, курси в Полтаві, репетиторів в Полтаві, роботу в Полтаві.

  • вул. Грушевського, 2-а, м. Полтава, 36021
  • (0532) 60-57-63
  • Державний. Рівень акредитації I.
  • вул. Пушкіна, 83-А, м. Полтава, 36000
  • (05322) 7-29-53
    (05322) 2-76-02
  • Державний. Рівень акредитації I.
  • вул. Сакко, 16-А, м. Полтава, 36030
  • (0532) 51-27-20
  • Державний. Рівень акредитації I.