Одеське вище професійне училище торгівлі та технологій харчування
Одесское высшее профессиональное училище торговли и технологий питания
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
2181 Харчові технології
181 Харчові технології
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Кулінарне відділення.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 січня — 28 серпня.
- Місця: контракт — 30.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Харчові технології
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Кулінарне відділення.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Ліцензійний обсяг — 30.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
Відгуки
16Нужно ли сдавать НМТ для поступления? И какие предметы? За ранние спасибо
Что нужно для поступление ?
Какие надо знания чтоб поступить ?
Нормальное училище.Если ребенок не хочет учиться,то он не будет нигде учиться. Много идет народа лишь бы отсидеться...вот тут и проблема... не хочу сам учиться и другому не дам... преподаватели нормальные.все можно сдавать самому.
Дивіться також усі коледжі в Одесі, ЗВО/ВНЗ в Одесі, курси в Одесі, репетиторів в Одесі, роботу в Одесі.
поступил после 9 класса на повара письменные экзамены не сдавал. желательно иметь общий балл выше 8(по крайней мере для обучения на профессию повар) учителя классные никаких притензий не имею